• 20ats.

    sveikos. mamos kurios augina maziukus ar visada laikot juos su pampersais ar leidziat pabuti ir be ju. ar nebuna pokstu:) man nekiuvo bet vyras jau kelis kartus gavo fontaneli garai kad dar ne nuo visu triju is karto:))))))))

    mamutis3SauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    laikydavau ir gan daznai be pamperiuko ,nes vasara jei nepalaikytai tai sustu leliukas .o auginu mergaite tai tiesiog paguldydavau ant neperslampamos palutes ir jei ivygdavo kokia nelaime tai ant tos palutes .viena karta yra apsiusiojus kai pasiguldiau ant saves tai taip ir nubego per visa mane .

    lina38

  2. 3

    palaikau kelis kartus per diena. buna aisku pokstu, gerai jei tik maza bedele istinka. esu gavus ir diiidele beda - tada teko praustis ir mamai ir vaikui ir apskritai daug valymo buvo :D

    arcita

  3. 2

    6 valandas per para vaika reikai laikyt be sauskelniu na kas 2 valandas 3 kartus per diena.. nes ypac berniuku tai pagrindine nevaisingumo priezastis, o mergaitem daznai vystosi slapimo taku infekcijos jau nekalbant apie odos problemas..

    vejune

  4. 2

    Nuėmus pampersą, kad ir mažiausią leliuką galima palaikyt virš kriauklės ar puoduko. Beveik visada fontanėlis bus sėkmingai pagautas :)

    marcipana

  5. 2

    Atsiprašau ne ten atsakymą "išskraidinau"
    O dėl pampersiukų,tai be abejo po kiekvieno karto keitimo mėgaujamės "oro vonelėmis",kokių 15-20min.
    o kai šilta ir ilgiau.

    Anonimas

  6. 2

    būtnai leidžiu pabūti be pamperso.Oi pasitaiko visko :)

    Nojukas

  7. 2

    leidžiu paplikinėti ryte ir vakare apie pusvalandį, fontanėlių nebūna, nes su kelnaitėm vaikšto, bet būna primižioja ant grindų, kakus iškrenta per kraštą ir išvolioja po grindis jei laiku nepamatom .

    iinnggaa

  8. 2

    Leidziu pabuti be pamperso. Per 6 menesius visko pasitaike ir fontanu, ir rimtesniu reikalu :) Fontanus kartais tenka "gaudyt" vystiklu, kartais numoju ranka ir tiesiog viska valau nuo grindu :)

    Isnykstanti

  9. 2

    gaudau delnais :D pasitaiko laabai dažnai , kartą vos ne į akį

    Rugsėja

  10. 2

    Liedziu pabuti mazyli ir be pamperso, tik kartais nelabai iseina. Ypac berniukai rekomenduojama pabuti be pamperso 4val i para. O del fontaneliu - esu 2 kartus gavusi, o vyras kolkas apsisaugojo :)

    Apela