• 21ats.

    Kokia poza miegate su vyru ir ar ilgai susituoke (ar per santuokos metus poza pasikeite?) ?

    Kaip miegate? Susiglaude, saukstais, apsikabine atsisuke vienas i kita, o gal nusisuke, skirtingose lovose? Kas ka apkabines? Ar stipriai susiglaude, o gal su metais vis atitolstate, pradedat noreti daugiau erdves?

    1dziulsJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mes dažniausiai miegame šaukštelio poza, idomu bet kad mums taip patogiausia, vyras byna mane apsikabines iš nugaros.
    aišku kartais nusisukam i skirtingas puses, arba aš ji apkabinu. mes dar nesusituoke , musu vestuves kita šeštadieni ;))

    IlonaP

  2. 4

    visuomet vinas kita apsikabine ir taip jau 3 metus.

    gabija1

  3. 4

    Kol snuduriuojam, tai buname susiglaude ir vyras dazniausiai mane apsikabines. O kai jau miegas ima, tai jis i viena puse nusisuka, as i kita. T.y. atsukame vienas kitam nugara. Kitaip mes neuzmiegame. Gal ir atrodo negraziai atsukti mylimam zmogui nugara, bet kajau padarysi.. :)

    Apela

  4. 3

    dazniausiai arba atsisuke vienas i kita ir apsikabine, arba vyras mane prisiglaudes ir apkabines is nugaros. Nepasikeite niekas. Susituoke esam 3metai.

    cooliuke

  5. 2

    Įvairiai miegam:)Aš dažniausiai nusisuku,o jis mane apsikabina.Nors būna,kad ir abu į skirtingas puses nusisukam ir miegam susirietę kaip kirmėlės:)))Nepasikeitė miegojimo poza per santuokos metus:)Susituokę jau beveik 5 metai,o kaip kartu jau bus 11 metų vasarą:))

    vitalijus

  6. 2

    Mes su vyru gyvenam 16us metus, paskutinius 3 metus miegam po atskirom kaldrom,nes pirkom naują didelę sofą - lovą. Santykiai mūsų likę vis da karšti, pasiprašom vienas pas kitą reikalų atlikt, po to atskirom kaldrom miegam. Manau su metais tai visi daro.nes reikia gerai pajilsėti,

    Deimax

  7. 2

    Pradžioj miegodavome susiglaudę, o dabar vienas kitam užpakalius atsukę :D Ne dėl to,kad santykiai atšalę, dėl to, kad norisi gerai išsimiegoti ir taip patogiau.

    Pabuciuok

  8. 2

    Mes susituokę jau 16 metų, bet visada miegojom arba po atskirom antklodėm, arba, paskutiniaisias metais po didele dvigule, kad kiekvienam sava erdvė būtų.

    marcipana

  9. 2

    Kol uzmiegam tai vyras buna mane apsikabines,paskui atsukam vienas kitam nugaras ir butinai turim suglaust ja, na o jei as miegu ant pilvo tai butinai koja vyras atkisa arciau kad savaja uzdeciau ant jo.Kartu jau esame 7 metai. O miego pozos tikrai nepasikeite .

    Ermita

  10. 2

    apsikabiname tik pries miega,siaip geriausiai issimiegam be jokiu prisilietimu.O vede esame du su puse metu

    ruta26