Atsakymai

  1. 3

    esme yra ta, kad pries zmogaus valia niekas nieko negali daryti - jei jus atvesite zmogu uzkoduoti bet jis pats to nenores tai nieko ir nebus. bet jei zmogus suvokia ir pripazista kad turi problema tuomet metodas gali buti ir veiksmingas. cia nera skirstoma i labai prasigerusius ir biski isgeriancius - cia yra zmogaus samoningumo klausimas ir noras gyventi kitaip.

    arcita

  2. 3

    Kodavimas padeda laikinai - kol užsikodavęs arba dar trumpiau. Ilgalaikį rezultatą duoda tik paties žmogaus aktyvus dalyvavimas sprendžiant problemą - supratimas, kodėl geria. Dažnai tai susiję su tuo, kad kažko gyvenime neatlaiko, kyla stiprūs, sunkūs jausmai, su kuriais neaišku, kaip tvarkytis ir tad juos norisi "užpilti". Aiškintis priežastis gerai anoniminių alkoholikų grupėje - ten žmonės geriau vieni kitus supranta ir lengviau atrast tinkamus sprendimus. Dar galima bandyt psichoterapiją.

    magnolija

  3. 3

    zinau,kur koduoja siauliuose ir klaipedoje,gydytojas Ivnevas,kaina 400lt,veiksminga tikrai.Moteris koduoja vieniems metams,vyrus iki penkeriu metu.Veiksminga tikrai

    ruta26

  4. 2

    Pritariu nebus noro nebus kodo.Mano dede uzsikodavo istikruju negeriai bet ir pats pripazino esas alkoholikas

    ikmeskute

  5. 2

    padeda,mano tevas ar 16metu jau negeria..o dabar nesenai kaimynas buvo uzsikodaves,atsibodo ir koda nueme su buteliu alaus,,nebus noro,nebus kodo.

    Anonimas

  6. 2

    Šiaip geriausia gydytis,koduotis tik kur kainuoja ne 50 lt.Nes nieko nepadės.Yra jei neklystu kaune ligoninė,kurioje gal dvi savaites palaiko kol žmogaus organizmas išsivalo,o tada siūlo koduotis,gydytis,bet jei žmogus nesutiks per prievartą niekas neverčia.

    aidaS

  7. 2

    Visu pirma paciam besikoduojanciam reikia noreti nebegerti, nes siais laikais galima tiek uzsikoduoti, tiek atsikoduoti!!!!

    AgnesDarija

  8. 2

    zinojau toki zmogu tai koda eme metams ir jiems baiginejantis negaledavo ziuret kaip kiti isgeria(net iseidavo is patalpos),nes ir jis nori,(o jei isgertu apsivemdavo iskart)o tik lygiai metams suejus pradejo vel gert,paskiuj vel kodavos ,ir jauciu db pasaka be galo eina

    mamulyte

  9. 2

    Turiu du pavyzdzius : vienas zmogus buves visiskas alkoholikas uzsikodaves negere puse metu,o dabar vel geria..kitas zmogus irgi tikras alkoholikas buvo uzkoduotas per prievarta-negeria jau beveik treti metai..
    asmnsikai as netikiu tais kodavimais,nes pati matau kaip yra. kadangi zino,kad jiems nieko nenutiks,jei vel prades gerti,todel galu gale vistiek pradeda.
    aisku,jei zmogus pagaliau suvoke,kad gyvent galima ir negeriant,tai ir nebeprades.

    Anonimas

  10. 2

    Kiek pati esu susidurusi,kas kreipesi i mineta gydytoja Ivneva,tai tikrai veiksminga.Bet zmogus pats turi noreti negerti,per prievarta kodas nebus veiksmingas,pries koda reikia isbuti 10 dienu blaivybej ir jei zmogus rukantis-tris dienas nerukius.Jei per metus laiko nuo uzkodavimo jauti kad kodas silpsta,gali nueiti ir pasistiprinti koda nemokamai.Yra dar ir akupunkturus nuo alkoholizmo,bet reikia ne maziau 10 seansu,kad butu veiksminga.Bet viskas priklauso nuo pacio zmogaus noro ir valios.Pati su tuo susidurus,ir zinau,kad yra veiksminga.aisku ne as pati,bet zmones is artimo seimos rato

    ruta26