• 10ats.

    Gal naudojates Feng Shui metodika?Gal žinote,kokių patarimų susiję su Feng Shui?Kaip manote,ar jis daro kokią įtaką žmogui?

    Feng shui— tai senovinė kinų tradicija, kuri praktiškai moko ryšio su žeme. Tai kinų menas, mokantis, kaip reikia susitvarkyti mus supančią aplinką, kad įsivyrautų vidinė ir išorinė darna. Jo tikslas — subalansuoti mūsų vidines energetines jėgas su aplinkos energetinėmis jėgomis. Tie­sioginė šio termino reikšmė, išvertus iš kinų kalbos, yra „vė­jas ir vanduo"...

    debesėlisLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    daug gerų patarimų galima rasti pagal Feng Shui metodiką, nes padeda bendraujant, derybų metu, laikant egzaminus (ne tik tvarkant interjerą), bet tai yra taikoma kiekvienam individualiai,nes pagal gimimo metus yra nustatomos teigiamos kryptys.Pvz. į kurią pusę turi pasisukti, norint kad pavyktų sandoris ar kurioje pusėje statyti lovą, kad sektusi ir t.t. Geriausia knygą nusipirkti, nes čia daug nepapasakosi. Kada skaičiau, tai pastebejau, kad daug kas namuose jau buvo įrengta pagal nurodytus patarimus, nes zmogus pats turi nuojautą kaip geriau. Ten rašo, kad negerai jei namo stogas juodos spalvos, nes atneša nelaimes, kad negerai gyventi salia mokyklos, baznycios ir t.t.

    vinipukas

  2. 3

    Dabar paskutiniu metu matau labai madinga kažką daryti atsižvelgus į rytų kultūrą. Netgi dažnai reklamuojama Feng Schui metodika kaip sutvarkanti namų aurą. Mano pažįstama, kai darė bute remontą, baldus užsakinėjo (kad nebūtų kampų, viskas suapvalinta)ir daiktus statė vadovaudamasi Feng Shui metodika. Bet man atėjus į jų namus didelio efekto ar kažkokio didelio jaukumo, nesijaučia. Tiesiog netgi kai kuriuose kituose namuose be jokių "metodikų" būna, kad iš karto pajauti, kad ten tikrai labai sava ir jauku. Manau, kad turėtum labai tikėti, kad galėtum tuo vadovautis gyvenime. Savo gyvenimą tvarkausi pagal savo supratimą, nesivadovaudama jokiais 'žymiais' ar madingais patarimais.

    elegancija

  3. 2

    As esu domejusi sita metodika, bet negaliu sakyti, kad labai taikau praktikoje. Seip pritariu Vinipukui, kad daug ka darom intuityviai teisingai. Is Feng Shui labai patinka ideja, kad negalima laikyti namuose nereiklingus senus daiktus, jie trukdo energijos tekejimui. Todel stengiuosi neapkrauti namu ir nesaugoti nereikalingus daiktus. Dar is sitos metodikos labai istriges dalykas, kad tevams negalima miegoti vienoj lovoj su vaikais, nes vaiku energetika labai svari ir gera, tevai su savo uztersta energetika gali pakankti vaikui. Sito patarimo praktikoje netaikau, su vaikais tenka miegoti, bet manau, kad patarimas gal ir neblogas :)

    mamyčiukas

  4. 2

    Man seniai teko perskaityti viena Feng Shui knyga. Skaityti buvo idomu :). Ir tikrai daugelis dalyku verti demesio, pvz., kad tualeto dangtis visada turi buti nuleistas, nes iseis teigiama energija. Gal ir netikiu, kad energija iseis, bet kad atidarytas dangtis ir nehigieniska, ir negrazu, ir yra rizikos, kad kazkas netycia ten ikris, tai suprantama. Todel, kai vyras nebuvo prates uzdarineti to dangcio, visada sakydavau, kad pagal Feng shui tai yra butina, tai jis taip ir ismoko :))).
    Manau, kad namu dekoravimas yra ir asmeninis, ir kulturinis dalykas, todel tikrai visko taikyti pagal Feng shui nera prasmes. Net juokingai skamba toje knygoje parasytas pavyzdys, kaip vienai moteriskei labai nesiseke gyvenime, nes ji, pasirodo, laike geles tualeto kambaryje. Na tiek manes Feng shui tikrai nepaveike :)))

    Ausra

  5. 2

    Kai kuriais sios metodikos principais as naudojuosi.
    Stengiuosi ,,nesudaikteti''.Jei daiktas iskiles,suluzes,iplyses-ismetu.Namo konstrukcijos negaliu pakeisti,taciau baldus galima sustatyti pagal musu norus.Is tikruju -vienuose namuose jauciames gerai,kituose yra kazkas ne taip.As gan a jautri ir jauciu energetika.manau,kad Fen Shui metodika yra labai idomi ir naudinga.

    vilem

  6. 2

    Sia metodika nelabai domiuosi, nes ir be to yra daugybe man idomesniu dalyku. O is ju tik viena dalyka atsimenu ir naudojuosi: kad negalima statyti lovos ar veidrodzio tiesiai pries duris ar langa. Tipo, geroji namu energija i duris atsispindes nuo veidrodzio ir iseis per duris, o geras miegas irgi gali iseiti. Ir tikiu, kad yra geru ir blogu namo energiju. Pvz, kaime pas mus yra viena tokia sofa ant kurios visi prigule uzmiega, neimanoma ant jos guleti ir islikti budriam :))) tai ant jos visi megsta eiti pietu pogulio. Reiskia, ji stovi geroje vietoje.

    Agne

  7. 1

    daug teko girdėti. Ir dabar labai įdomiai paskaičiau visų atsiliepimus. Būtinai paskaitysiu tą knygą.

    Auksare

  8. 1

    Daro. Daznai kokiu apsaugos, laimes atnesimo, pinigu augimo budu pasieskau. Ir pinigus laikiau ten, kur feng shui patare ;-) ir tikrai jei ten taip lyg nepastebimai augdavo..

    Imbiere

  9. 1

    kelis bandziau pritaikyti,bet man esmes nekeicia

    ruta26

  10. 1

    Kelis kartus bandžiau pritaikyti, bet naudos nepajutau. Nelabai kažkaip tikiu, kad daiktas padėtas atitinkamoje vietoje gali padaryti kokį tai poveikį.

    iinnggaa