Atsakymai

  1. 4

    mums padejo,as vedziau mergyte nes ant vienos kojos buvo perdaug rinkikiu :)

    gabija1

  2. 3

    mes irgi uzsirasem i mankstas, bet mum dave 18: - 9 mankstas ir 9 masazus. sake visi nemokami, tai labai keistai cia ta politika kad vienur tik 5 duoda nemokamus o kitur visus. ar padejo pasakyti €dar negaliu bet kalbejau su kineziterapeute kuri atlieka manksteles tai sake po keliu uzsiemimu matosi ryskus rezultatas :)

    arcita

  3. 3

    Mums labiau padejo 5 nemokamos manksteles, nei 10 mokamu/nemokamu masazu. Tiesa, pas mus tiek masazai, tiek manksteles buvo bendro pobudzio.
    Po 10 masazu kurso jokio skirtumo nebuvo, o po 5 manksteliu vaikutis pradejo daugiau ir lengiau vartytis.

    Isnykstanti

  4. 3

    Mums siule arba poliklinikoj imti 5 nemokamus ir raidos centre 5 nemokamus,arba raidos centre imti 10 nemokamu,pasirinkom raidos centra,nes mazoji nelaike galvytes,po kokiu 2-ju uzsiemimu vaikas pradejo geriau laikyt galvyte,po dar poros guledama ant pilvo ja islaikyt,kiti uzsiemimai pastiprino viska.Mums tada buvo 4 sav,kai kreipemes i raidos centra.Mes is Vilniaus.
    Vienu zodziu mums uzsiemimai padejo.

    Jolka123

  5. 2

    Turėjom tuos masažus, skyrė, nes raumenų tonusas "neteisingas" buvo, bet mano mažius baisiai verkdavo, tai nemanau, kad tada naudos yra, kai vaikas per masažą blogai jaučiasi.Geriaus pačiai mamai kai ką išmokr ir daryt. O jei vaikiukas gerai jaučiasi, tai tikrai nepakenks, nežianu, ar 5 padės, bet gal pati ką galėsi pasimokyt ir padaryt su vaikiuku :)

    magnolija

  6. 2

    Mano dukryte lanke ta pati raidos centra,kaip ir Jolka123 minejo,tikrai padejo.Buvo bedos del raumenuku tonuso ir galvytes gerai nelaike.As manau,kad tik i nauda ir masazai ir mankstos,dar negirdejau,kad vaikuciui tai butu pakenke.

    grirute

  7. 2

    Masazai-puiku! Blogiau tikrai nebus :) O is tu tinginiuku,kartais buna taip,kad ir ropoti nenori,bet staiga ima ir atsistoja :) Tokius vadinu protingais vaikais :)

    Amorsita

  8. 1

    mes buvome tam, kad pamokytu kaip namie daryti, nes ziema nenorejome vaiko vezioti, nors kada dare specialiste-jis klause, o man neleisdavo masazuosi, spardesi, masazas reiklainga labai, jei vaikas nera labai judrus ypac tiems

    vinipukas

  9. 1

    As per tuos 5masazus ismokau pati atlikti juos,tai paskui namie juos darem,o ir antram vaikuciui panaudojau kaip mankstele:)O siaip nepasakyciau,jog po penkiu masazu bus kazkoks super rezultatas:)

    Bosiene

  10. 1

    mes lankem, bet nebuvo akivaizdaus poveikio :) viska pradejo daryt, ko nedare pagal amziu tik po masazu dar geram menesiui praejus :) bet kokiu atveju, as uz masazus ir mankstas, blogiau tikrai nebus :)

    Smillgele