Atsakymai

  1. 5

    as tai gavau dovanu, bet lb geras dalykas tos liemeneles, as ir miegu su ja.

    simonukas

  2. 4

    man irgi dovanojo didesne ismera,nes kai pieno turejau ohoho kokia krutine buvo:)ir as miegodavau su ja,be jos neisivaizduoju kaip reiketu patogiau maitinti.

    dzionike

  3. 4

    as pirkau miglej mokejau apie 50 lt. nesioju jau beveik puse metu ir ji vis dar kokybiskai atrodo. Krutis atsidaro is virsaus. Prisikabina su kabliuku. Turejau ir tokia kuri is sono prisikabina bet man nelabai patiko. Nevisuomet pataikydau greit uzsisegti.

    ddaivute

  4. 4

    as pirkau turguj maitinancios liemenele ir mokejau 12 lt,atnesiojau 3 menesius ir tik dabar ji jau nekaip atrodo,bet pagal kaina visai negaila bus ir ismesti:) bet siaip buvo labai gera pagal tai kad is turgaus,ir beje labai patogi:)

    rujga

  5. 4

    man pagailo mokėti 50lt už specialią liemenėlę maitinančioms mamos, tai aš tiesiog nusipirkau 3 dydžio ir didesnės apimties liemenėlę ir viskas čiki

    pupa34

  6. 3

    as ir naudoju maitinanciai speciales lemeneles :) patogios yra :) kiek mokejau nepamenu, ne vien lemeneles pirkau. o turiu tai 2 balta ir kuno spalvos :) bet man patogios yra ir paprastos lemeneles su lankeliais :)

    Erika_P

  7. 3

    As tai isbandziau tris variantus:esu pirkusi turguj,man labai svarbu buvo,kad butu is medvilnes,kainavo tikrai nedaug,12lt;pirkau is Triumph'o,tokia grazia,su nerinukais,tikrai labai patogi ir krutine prilaiko,tik nuo kasdienio nesiojimo nubluko,issiskalbe,75lt;kadangi krutine dar padidejo ir i Triumph'o neitilpau(is D pasidare DD) ir reikiamo dydzio neberadau,uzsisakiau is Vokietijos Otto katalogo,likau labai patenkinta,uz dvi liemeneles sumokejau 22.95eurus+15proc.sumos is siuntima.Tai dabar turiu keleta:senesnes naudoju naktim,o naujas diena:)

    sapriene

  8. 3

    Turejau ir as pora tokiu is turgaus. Siaip turgines ir parduotuvines nelabai skiriasi, tik gal pastarosios grazesnes ir ilgiau lieka nenusiure, bet kabliukai tokie patys. Nepasakyciau, kad jos man buvo labai patogios, daznai pacios atsisegdavo. Man patogiau buvo tokios sportines liemeneles be jokiu lankeliu is minksto trikotazo kaip mini maikutes. Tokiu irgi buna uz keliolika lituku turguje.

    Agne

  9. 3

    Aš irgi pirkau turguje. Nusipirkau dvi, kad galėčiau pasikeisti. O su ja irgi miegu, arba užsidedu jau naktį prabudus, kai jaučiu, kad krūtinę spaudžia pienas. Manau, kad turguje pirktos irgi visai neblogos kokybės, paskui bus negaila ir išmesti. O užsegimai manau tokie patys, kaip ir tų brangesnių, parduodamų parduotuvėje.

    elegancija

  10. 2

    Ir aš turėjau vieną turginę pigią, kitą parduotuvinę brangią, bet esminių skirtumų tarp jų nemačiau.

    vilmazak