• 17ats.

    Draugystes su uzsenieciais. Ar is tikro uzsenieciai geresni gyvenimo partneriai?

    Esu viena ir laukiuos vaikelio, bet nenoriu tokios padeties, noriu pilnos seimos del saves ir ypac vaiko. Kartu suvokiu, kad vaikas kiekvienam vyrui kliutis,ypac lietuviui, bet kiek is skelbimu paziurejau uzsenieciams vaikas ypac kurio tete mires ir vaika galima ivaikinti tai lyg ir nera tokia problema. kokia jusu nuomone apie kitos salies vyrus?

    villllijaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5
  2. 4

    na manau, kad yra ir lietuviu kuriems vaikelis tikrai ne kliutis. as rinkciausi lietuvi.

    cooliuke

  3. 4

    aš už patriotišką šeimą, lietuvišką, kad ir sudėtinga gerą vyrą lietuvį rasti :)) užsieniečiai geri gal kokie tik ne musulmonai, o argentiniečiai pavyzdžiui, va tokio vyro tai norėčiau :) ....

    Rugsėja

  4. 4

    Pirmiausia reikia ziureti ar tas vyras myles tavo vaika ir tik poto tave. Nesvarbu kokios tautybes, yra ir lietuviu bjauriu ir uzsienieciu taip pat. Gal uzsienieciai tolerantiskesni, ypatingai vyresnio amziaus vyrams vaikai nera kliutis, ir isvis uzsienieciai i vaikus kitaip ziuri. Yra vyru kur moteri ir su trim vaikais paima ir pan.

    kvapni_feja

  5. 4

    Manau, jei vyras tikrai myli moteri, tai taip pat myles ir jos vaika, net jei jis nuo kito vyro... Juk visokiu situaciju gyvenime buna...

    Yuki

  6. 4

    Pirmiausia,manau,kas jis bebutu,azijietis,afrikietis,musulmonas ar tas pats lietuvis..,reikia ziureti,kad jis gerbtu ir myletu tave ir tavo vaikuti.Juk kiekvienoj pasaulio saly vyrai yra tokie pat,individualios asmenybes,su tais paciais pliusais ir minusais.Kodel taip isivaizduojami uzsienieciai,manai,jau tikrai geresni?! Ar tai jog jiems ne kliutis vienisa mama su vaiku,manai garantuoja laimingus seimininius santykius?...

    geguziukas

  7. 3

    nesvarbu ar uzsienietis ar lietuvis,visokiu tipeliu yra

    ruta26

  8. 3

    Ne, tai yra mitas. Užsieniečiai nėra geresni už lietuvius, nes yra visokių lietuvių ir visokių užsieniečių. Čia kaip jums pačiai pasirodys geriau. Man pvz visada patiko tik vyrai lietuviai ir man jie arčiausiai širdies. Mano manymu patys geriausi vyrai pasaulyje yra lietuviai, bet tai tik mano nuomonė ir niekam kitam jos netaikau. Mano vyras taip pat lietuvis ir negalėčiau savęs net įsivaizduoti su kitos tautybės.

    svarainė

  9. 3

    Tebunie jis uzsienietis, bet bent jau is Europos ar tos pacios religijos kaip tu (arba netikintis).

    Sakykit ka norit, bet tai yra labai svarbu, anksciau ar veliau mentaliteto skirtumai seimoje islenda ir viska labai sugadina.

    Vita_321

  10. 3

    Kaip užtaikysi taip ir turėsi :))
    Lietuvis + Lietuvė ,ne ką mažiau rizikingas derinis nei :
    Lietuvis,ar Lietuvė + bet kokios kitos nacijos atstovas- (ė).
    Nesvarbu ar pradėsim nuo rusų,lenkų,estų,latvių.. ir užbaigsim negrais ar mulatais..
    Tik vienas dalykas kiek girdėjau pasiteisina,tai kuo tolimesnė rasė ar naciją,tai mažesnė tikimybė apsigimimams ir vaikučiai gimsta dailesni.

    Anonimas