• 15ats.

    Ar kas nors davet savo leliukams jogurto kapsuliu?

    Kodel davet, kaip jas reikia sugirdyti kudikiui? Man viena mamyte patare kudikiui duoti jogurto kapsuliu kaip geruju bakteriju, tai suabejojau, ar galima...

    rujga1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kai pradejau duoti pieno misinuka,profilaktiskai pradejau duoti ir geruju bakteriju, bet mes davem bifolako miltelius, puse pakelio ikratydavau i pienuka viena karta dienoje.

    almyte7

  2. 3

    Taip,tik leliukams tas kapsulęs reikia išlukštenti ir su vir.vandenuku duoti iš šaukštelio,arba įberti į gėrimą.

    Deimax

  3. 3

    gaviau linexso kapsulių, kai mažylis kartą išvėme mišinuką, po to buvo praleidęs 2maitinimus, ir dar pradėjo po mažiau valgyti. mes pirkome kapsulėmis, kapsulės turinį reikia ištirpinti virintame vandenyje ir sugirdyti.

    mysteryy

  4. 3

    As savo gyd.buvau klaususi, ar reikia duoti tu kapsuliu. Jinai atsake,kad be reikalu duoti nereikia. Tad ir nedaviau. Nes ten taip pat skaitosi "vaistas".

    jurc

  5. 2
  6. 2

    na galima lengvai geria kai i tutuka supili miltukus ismaisai su pienuku,tik nernustepk kad netirps.taip turi buti

    ervijota

  7. 2

    as sumaisydavau su savo pieneliu, kartais su vandenuku. Daviau, kad praeitu berimas. Visas kunelis buvo isbertas. baisiai.

    ddaivute

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    mes jas naudojom, kai viduriavo, buvom maziukes, mums reikejo po puse tos piliules duot tai as i sauksteli susipildavau uzlasindavau savo pienuko ir sugirdydavau, o kai jau buvom didesnes tai po antibijotiku vartojimo mums paskyre bifoval geruju bakteriju

    blankinis