• 23ats.

    Ka manote apie poras, kuriose moteris/mergina su savo partneriu beveik niekad nepatiria orgazmo arba ji suvaidina? (placiau viduje)

    Man visada buvo pikta zinoti kad yra tiek daug poru, kur vyras "baigia", ir po to i savo partnere tiesiog nekreipia demesio :) Na, jei santykiai visai nerimti, tai tikriausiai ne problema. Bet, manau, rimtuose santykiuose, ypac po vedybu, tai yra tikrai didziule problema. Dar liudniau kad daug merginu/moteru su tokia situacija susitaiko... Manau, kad jei abu mylisi, tai abu ir turi patirti orgazma. Beabejo, ir man paciai buna, kad jauciuosi pavargusi, arba tiesiog "nera nuotaikos", tai kad ir vyras rodo iniciatyva, pasakau kad tiesiog "siandien nenoriu" :) Manau, retkarciais tai normalu, bet tik ne kiekviena karta... Baisu (liudna) pagalvoti kad kai kurios nei pries nei po vedybu niekad nera patyrusios orgazmo, myledamosis su savo vyrais. Na va, pagaliau parasiau savo nuomone :) Butu idomu suzinoti, kokie jusu nuomone sia tema? Beje, ka manote apie tas moteris/merginas, kurios suvaidina orgazma, ar jums tai atrodo normalu? Man tai tikrai ne :)

    YukiIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Na tikriausiai moterys vaidina, nes nenori nuvilti partnerio, nes jis gali pasijausti niekam tikusiu.. Bet as manau kad tose porose per mazai atvirumo, pasitikejimo, ar tiesiog nezino vienas kito fantaziju, kas jaudina, gal gedijasi apie tai kalbeti o gal tiesiog neidomu. Bet del to abipusio malonumo turi abu stengtis.Sekmingas lytinis gyvenimas irgi poroje labai svarbus, kaip ir pagarba ar pasitikejimas vienas kitu.O kalbant apie tuos savanaudzius vyrus, kurie patys pasitenkina ir pamirsta moteri, tai cia kazkokie tranai, palikciau toki vyra iskart.

    kvapni_feja

  2. 5

    nuomone tokia, kad yra moterų nejausmingų, kurioms pinigai svarbiau už orgazmą, todėl dėl jų jos suvaidins viską, prisitaikys, joms nesvarbu kokio amžiaus vyras, svarbu finansinė gerovė, visos mes skirtingos, kitos gali ir be meilės gyventi, kitoms svarbu nuoširdūs jausmai. Esu sutikusi vyrą su kuriuo lovoje jaučiausi nuostabiai, bet gyventi su juo negalėčiau, nes visiskai nesideriname buityje, o be to jam reikia daug moterų, kurios žinodamos jo sugebėjimus pačios puola ant kaklo. O kad tikų vyras ir lovoje ir buityje, tai net nebetikiu ar tokių būna. Man atrodo, kad dauguma moterų apsimetinėja, taikosi, saugo kad tik vyras nepabėgtų, apseina ir be orgazmo.

    vinipukas

  3. 5

    ir pamirsau pridurti,kad patyres vyras zino,kada moteris apsimeta,o kada is tikruju pajunta orgazma

    ruta26

  4. 5

    na suvaidint dar niekad neteko, turbut nemokeciau ir apsijuokciau. butu kazkas panasaus kaip porno filme :DD is tikruju yra tokiu moteru kurios nepatiria malonumo lovoje ir tiesiog atlieka pareiga, bet as manau kad daugeliu atveju tai yra vyro kalte, galbut jis nesistengia patenkinti savo moters. nezinau kaip ten pas kitus bet bent jau musu atveju vyras visad stengiasi ir nori kad gerai butu abiems. aisku gal ne visada viskas gaunasi kaip noretusi, nes nuovargis, ne ta nuotaika irgi daro savo. gal tiesiog reikia nusiteikimo. bet kokiu atveju manau kad pamaloninti moteri yra kiekvieno tikro vyro garbes reikalas :)

    arcita

  5. 4

    visiskai pritariu rutai. jei vyras patyres ir pazista savo partnere kaip nulupta tai tikrai neapgausi :)

    arcita

  6. 4

    Visai pamirsau paklausti, o jums ar svarbu lyt. santykiu metu patirti orgazma?

    Yuki

  7. 3
  8. 3

    jai vyras rupinasi tik savo malonumu tai tikrai nieko gero ir aš su tokiu negalečiau atsipalaiduoti. suvaidinti galima manau , nes nevisi vyrai gilinasi ir supranta kada moteris patiria kada ne, bet juk tada susitraukineja raumenys ir vyras galetu pajusti tai jai noretu.
    jai vyras myli moteri tai turetu pasistengti ir del jos kažkaip pratesti viska., ir panašiai, o ne tik žiureti savo malonumo . juk moteriai dažnai prireikia daugiau laiko nei vyrui. jai abu rupinsis vienas kitu tai bus puiku .
    manau jai moteris vaidins tai pati kalta , gal vyras galvoja kad viskas jai gerai , o ji paslapčia iš tikruju slepia nuoskaudas

    IlonaP

  9. 3

    Jei moteriai svarbu , kad vyras bent būtų patenkintas, o kaip ji, nelabai svarbu, tai lai suvaidina tuos orgazmus, bet šitaip tarpusavio santykius tik gadina, jei tie santykiai rimti. Kad suvaidint, reikia turėt šiek tiek aktorinių sugebėjimų. Na,o pas mane tokio talento per mažai. Vyrui svarbu, ad būtų gerai abiems, o kaip tie, kuriems nesvarbu, tai su psichika kažkas negerai turėtų būt. Jei moteris suvaidina, vadinasi, bijo, kad vyras išvadins ją šalta, kad ji jo nemyli, kad bus apkaltinta, gal todėl meluoja. Šitaip nori vyrą išlaikyti. Na ir aišku dažniausia priežastis gal pinigai , gerbūvis :)

    Rugsėja

  10. 3

    manau tai kiekvienos poros reikalas,jeigu moteriai patinka apsimetineti tai tegu,as ne karto nebuvau suvaidinusi,manau vyras tikrai pastebetu klasta

    Lafe