• 26ats.

    Nagi mamytes, pasidalinkim patirtimi : ar sunku vienai auginti naujagimi? ar vis del to vyro rankos labai reikalingos? Mano situacija tokia, kad vyras po gimdymo isvyksta i uzsieni, prasau kad bent pusmeti pabutu, bet nesutinka, nes darbas jam viskas, o pinigine situacija nera tokia jau bloga.. man atrodo jis tiesiog nori atsikratyt atsakomybes... ir taip po 3-4 men matomes 2-3 sav, nu nenormalu kaip seimai....

    saidileKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gal vyras geriau jauciasi darbe nei namuose.

    gabija1

  2. 2

    Mano situacija buvo lygiai tokia pat. Kai mažylis sulaukė vos savaitės, mūsų tėvelis išvyko padirbėti į kitą šalį. Ir ką? neprapuoliau, nemanau,kad būtų buvę daug lengviau auginti kūdikį jei vyras būtų buvęs šalia.
    Iš tikro lengviau pasidaro,kai žinai,jog vyras uždirbs pinigėlių, kurių mums labai trūko. Be to vyras juk irgi ne atostogauti išvyko, o taip pat labai svarbiu tikslu.

    Pabuciuok

  3. 2

    butu buve sunku,bet vyras net pasieme tevystes atostogu,kad pagelbetu buityje,nes primaji menesi leliukas istisai buvo prie kruties,net i wc buvo sunku nueiti,apie valgio gaminima net nekalbu

    ruta26

  4. 2

    as irgi busiu viena, musu tevelis jau 5 men po zeme, nezinau kaip teks augint nes dar sunelis pilvelyje, bet gi ne pirma ir ne paskutine kazkaip uzauginsiu

    villllija

  5. 2

    Bent jau man, tai labai padejo vyras, neisivaizduoju klaip buciau viena apsisukusi. Net ir pampio nemokejau pakeisti, keisdavo vyras,kol as ismokau. Jeigu turite kazka kas padetu kazkiek vyrui isvykus(mama, anyta) tai tikrai butu lengviau. Nors jei vyras nedega noru dalintis visais naujagimiskais rupesciais su jumis, tai kazin ar jums palengvetu, jei jis butu salia ir nieko nepadetu. Juk tektu suktis vienai.

    Apela

  6. 1

    be vyro auginau, viena prausiau, viena maitinau, tik sau buciau nepasidariusi valgyt, nes laiko nelikdavo, i parduotuve su vezimu vaziuodavau, ziema pasaugodavo mociute, istveriau ir be vyro, paprastai kas ir vyrus turi ju nemato, nes dirba jie visa diena...Be ju gal net lengviau, nes maziau gincu ir barniu auginimo klausimais.

    vinipukas

  7. 1

    sunku vienai man butu be vyro pagalbos tikrai,nenoreciau viena auginti

    sandi

  8. 1

    labai reikalingos vyro rankos ar bet kokios papildomos

    Jorkaile

  9. 1

    kadangi mano vyras pats sau virsininkas ir dirba jam patogiu metu, tai tikrai pades auginti stebukleli, nes padeda ir vis nestuma. As manu, kad vyro, ar kokio giminaicio pagalba pirmom dienom, savaitem yra tikrai reikalinga.

    cooliuke

  10. 1

    Man labai reikalinga buvo pagalba pačioje pradžioje, nes po CP buvo sunku kilnoti vaikelį ir užtruko pora savaičių kol bent šiek tiek atsigavau. Su vaikeliu viena likau po 2 savaičių, vyras grįžo į darbą, aišku jis vakarais ir naktimis padėdavo. Gal tavo mama galėtų paimti porą savaičių atostogų, nes pagalbos tikrai reikės. Tikėkimės, tavo vaikelis bus ramus ir miegos savo lovytėj. Sėkmės!

    Lauryytte