• 10ats.

    Mazylio pomegiai

    Mano mazylis susigalvojo pramoga. Ieina i vonia, atsistoja ant kedutes prie kriaukles. Papraso, kad atsukciau vandeni-ir pilsto. Taip n kartu per diena. Po to slapias buna iki puses. Ar Jusu mazieji ka nors panasaus irgi daro?

    jurc1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Dar ir kaip daro. Megsta vandeni labai. Ir siaip viska kartoja, ka ir as darau. Galima jam duoti kempine, tai jis kokiu 15 ,minuciu susikaupes valys sienas ir grindis. Galima duoti grindu sepeti, tai irgi ilgai grindis plaus. Galima pasodinti vonios kambaryje ir duoti keleta puodu, samciu ir vandens, tai tada vaiko isvis nematysi tol, kol vanduo nesibaigs. Anksciau megdavo virtuveje puodu stalciu kraustyti ir pats jame atsisesti :))

    Agne

  2. 3

    Tai yra naturalu,visi vaikai mėgsta paipleškenti su vandieniu,o vėliau,kad atpratinti reikia pasiūlyti kitų užsiemimų. Arba vaikai nueis į virtuvę puodų barškinti. Pagauti vyduriuką reikia labai neleisti,bet ir neslopinti vaiko gebęjimų,gal koks muzikantas užaugs.:)))

    Deimax

  3. 2

    mano dukrytė tai skalbdavo rūbus vonioje;))))) į vonią pripildavau vandens, įmesdavau jos kelis rūbelius ir ji juos ten talaškuodavo, vaiko valandą nebūdavo, o poto išeidavo šlapia iki ausų aišku ir vonia;)))))))))

    pupa34

  4. 1

    didziausias pomegis kraustyt spinteles ir stalcius,arba islupt elementus is distanciniu

    ruta26

  5. 1

    mes irgi vandeni megstam :))))))))))))

    Jorkaile

  6. 1

    maniskiai pakolkas uztenka merliuko = )))

    ervijota

  7. 1

    oi,vandenuka taskyti maniskei kaip patinka!

    gintarep

  8. 1

    Maniskei jau 6 metai, bet jau kaip ilenda i vonia tai gali prabut nezinia kiek. Susitemiai zaislus ir zaidzia vonioi. :))))))

    kristulele

  9. 1

    taip maniskei tik leisk su vandeniu zaisti tai neti ji slape bus bet ir visa vonia plauks :)

    mamukas2

  10. 1

    vanduo vienas is maloniausiu uzsiemimu. Mano berniukas tai labaio megsta laiptais laipioti. Turbut visa diena ant ju praleistu jei tik kas leistu jam. Tik bekalbedami pasakom zodi "virsus" ir jis jau stovi prie laiptu tampo vartelius. Taip pat megsta su kibireliu pilstyti vandeni vonioj kartais ir uz jos ribu

    ddaivute