• 35ats.

    Ar jums neatrodo, kad konkursuose, kur laimi graziausia nuotrauka, is tikruju laimi tas, kuris turi daugiau draugu?

    dabar dalyvaujam konkurse graziausia vaikiska nuotrauka, tai viena nuotrauka surinko virs 900 balsu, bet yra tikrai daug grazesniu nuotrauku (nekalbu apie savo).

    KatiaKonkursaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai sutinku kartais alimi net negrazi nuotrauka o ta kuri tikrai grazi net nesurenka 100 like. Az uz tai kad laimetojus isrinktu komisija. Bet dauguma faccebok konkursu yra surinkti kuo daugiau like, tokios taisykles tik tam kad ju puslapis turetu daugiau lankytoju.

    Ermita

  2. 2

    Tikrai taip:)Daugiau draugų - daugiau balsų:))

    vitalijus

  3. 2

    tikra tiesa, pas ką daugiau draugų, tas ir laimi :)

    cooliuke

  4. 2
  5. 2

    na taip , tie kurie prašo visur kad už juos balsuotu tie ir laimi , niekada nebalsuoju už tuos prašytojus

    IlonaP

  6. 2

    taip man ir atrodo.nelabai sazininga

    domisi

  7. 2

    Na as tokiuose "like" konkursuose jau nebedalyvauju, o prasymus prabalsuoti tiesiog ignoruoju :) Jei man patinka nuotraka, tai balsuoju ir be prasymo, man negaila :) Bet kad ir kokia grazi butu nuotrauka, jei paprasytu mano balso, tiesiog negautu is principo.. :)

    Smillgele

  8. 2

    Gali būti. Čia jau nuo tavo pačios operatyvumo priklauso ar laimėsit :) Patys konkurso sudarytojai tokias sąlygas sudaro, jiems nesvarbu kaip taskonkursas bus laimėtas, nes kiekvienai mamai savo vaikutis - pats gražiausias.

    Pabuciuok

  9. 2

    Ne tik,kad taip atrodo,bet taip ir yra,juk pilna internete prasymu,jog prabalsuokit uz sia foto ir t.t ir tik beda,kad ne draugai balsuoja,o visi kurie netingi tas kuris daugiau zmoniu pritraukia tas ir laimi.

    Bosiene

  10. 2