• 7ats.

    Sveikod mamytes norejau pasiteirauti pas tas kurioms skatino gimdyma.....

    nors pernesioju dar tik antra dienele ketvirtadieni turiu susitikima su savaja JP ir tartis diel saktinimo kaip viskas vyksta?Ar kita diena siulo skatinima ar visgi dar palauke??O gal dar yra mamu kurioms teko gimdyti UK na tikiuosi kad dar pats gims mazylis bet is karto klausiu jusu nomuoniu:)aciu labai

    dianytaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    as pernesiojau daugiau nei 2 sav. tai mane pagulde diena pries, ir skatinti bande kazkokia tablete, kita ryta y gimdykla, per laseline skatino, bet gimdos kaklelis neminkstejo ir neatsidarinejo, tai viska teko uzbaigti cezariu, kai saremiai pradejo kartotis kas keleta min.

    Lulu

  2. 1

    abu vaikus gimdziau su skatinamaisiai. pirmas buvo nepalnuotas nes atvaziavau i ligonine su saremiais bet neatsidarinejo tai leido skatinamuosius veliau prakirpo ir po 9 val turejau dukyte, o natrasis tai is vakaro gydytoja paklause ar nori gimdyt ar lauksi gal net ir savaite kol prasides tai kadangi ligoninej nenorejau gulet ir seima namie vaikui i mokykla o palikt nebuvo kam tai pasirinkau gimdyma. tad pasake kad kita ryta ruosciausi sesta ryte pazadino puse astuoniu buvau gimdykloj pastate kateteri ir leido skatinamuosius pries devynes nuleido vandenis padidino skatinamuju doze ir puse pirmos ant ranku laikiau sunu.

    inesad

  3. 1

    Na nenoriu jusu gasdinti, bet mano gimdymas buvo tikrai sunkus. Nezinau ar butu buve geriau, jei buciau gimdzius neskatinant, bet buvo tikrai ne pyragai. O buvo taip:
    43sav mano ginekologe israse siuntima skatinimui. nuvaziavom i Klaipedos ligonine, ten padare issamius tyrimus, bande su pirstais isjudint gimdos kakleli (pries tai ir mano ginekologe tai dare), nakti ismiegojau ir vistiek niekas man nesidare. Tai gydytojas vel bande judint gimdos kakleli, taciau jis ne is vietos. Galu gale nurode eit i gimdykla ir ten prades skatinima. Ten pastate lasaline su skatinamaisiais, uzdejo ant pilvo toki aparaciuka kudikio gyvybingumui stebeti. Dar ilgokai niekas nesidare, vandenys patys nenubego, tada man juos prakirpo. Nustojus vertis kakleliui, padidino skatinamuju doze. Uzejo nesmoniski skausmai, istate epidiurui kateteri, suleido man tuos nuskausminamuosius,tai tada viskas jau gerai buvo. Su vyru dar ir numigom valandike :) Na o galiausiai, atsiverus kakleliui, gime didele, sveika mergyte :) Gimdymas truko gana ilgai - nuo 8 ryto iki 10 vakaro. Ir dar pasake, kad mergyte visai nepernesiota. Tai gal butu ir pati gimusi.
    Na nezinosi, kiekvienai skirtingai. Gal jums net neprireiks skatinimo :) Stiprybes ir sekmes jums :)

    Eglone

  4. 1

    As savaji pernesiojau 10dienu gimdymas vyko UK vykau i ligonine apziurejo,dave lapus kur surasyta kas po ko bus,tai bent pirma man gimdyma skatino naturaliai pirstu pagalba ir isleido namo,jei buciau nepagimdzius iki pirmadienio tada jau buciau vaziavus su daiktais i ligonine ir jei butu tas nepadejas tik tada butu leide jau vaistus,bet negaliu kalbet uz kiekviena gydytoja ir ligonine kaip ten elgiasi.

    Bosiene

  5. 1

    Man gimdymas buvo skatinamas :) pernešiojau savaitę ir vis tiek mažylis dar nenorėjo ateiti į pasaulį.

    Galiu pasakyti,kad nebijotumei to skatinimo, nieko baisaus nėra. Suleidžia 6 "ukolus", po ukola kas dvi valandas ir tada ima gimdelė paskaudėt tarsi per mėnesines. Tai kai man saktino aš dar tą dieną pati negimdžiau, per naktį atsivėrė daugiau gimdos kaklelis 3 cm ir iš ryto gydytojas pasakė,kad galiu gimdyti, bet galiu laukti rytojaus (bet pridūrė,kad rytoj bus tas pats greičiausia :) ), tai aš pasakiau,kad šiandien, ir nuleido gimdykloje vandenis, ir po 7 val jau turėjau savo mažylį :) Pagimdžiau pati, be epidūro.

    Pabuciuok

  6. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/5228/gimdymo-skatinimas-ar-kuriai-skatino-gimdyma-ka-tai-reiskia

    ruta26

  7. 0

    man skatino su pirma dukra (pries 13metu) tai buvo taip - as jau 5d buvau pernesiojisi tai dare lasaline kad paskatinti, bet nieko neisejo :) tada pagulde i ligonine ir stebejo. Po savaites nusprende vel skatinti, buvom sutare penktadieniui, bet is baimes pagimdziau pati ketvirtadieni ryte :D

    Katia