• 18ats.

    kas turite nuosavame name vietine kanalizacijos duobe, kaip daznai samdotes masina kad istrauktu duobe? ar esate girdejusios apie kazkokias bakterijas sako yra pirkti, kur imetus i duobe sugrauzia visa kaka, atseit padaro vandeni.. gal kam yra teke naudoti, koks poveikis? ar brangios tos bakterijos?

    rainbowNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    yra tokios bakterijos, naudoja tėvų kaimynai, tai jie labai patenkinti. perka senukuose arba ermitaže, ten pakuotė kainuoja ~70lt ir užtenka 3 - 4 kartam.

    cooliuke

  2. 3

    mes naudojam bakterijas nuima kvapa ir suardo tircius o traukiam kas 4 menesius

    jolakaciene

  3. 2

    as perku senukuose dezute ustenka 5-6 menesiam uz 60 litu,yra iki parduotuvej viena pakuote menesiui 13litu kaskur

    jolakaciene

  4. 2

    mes neturim, bet yra giminej kurie gyvena nuosavam name ir turi vietine kanalizacija tai kiek zinau jiems veza du kartus i metus. o seip priklauso kokio dydzio seima ir kokio dydzio ta talpa kanalizacijos.

    inesad

  5. 1

    mes issivezam 2 kart i metus,bakteriju nepilam.bet galvoju i lauko tulika reiktu tokiu.duobe pas mus didele lb,o mes tik 4-iese.

    axom

  6. 1

    samdom y metus 1-2 kartus, apie tokias bakterijas nesu girdejusi.

    Lulu

  7. 1

    o nenorit valymo irengimu isirengti, mes žadam , tada nereikia tu bakteriju , tik išsiurbti kelis kart per metus toki dumbla kuris susidaro. tie irengimai vandeni švaru padaro iki 98 procentu ir galima kažkam naudoti, arba leisti drasiai i kanala ar koki telkini jai šalia yra. tie irengimai kainuoja pigesni 5000, bet užtai ramu ir švaru

    IlonaP

  8. 1

    Gyvenam name jau pusmeti, bet dar ne karto netraukem kanalizacijos duobes ir ko gero dar greit nereiks, nes girdisi kaip viskas nuteko i ta duobe. Bet pas mus ji labai didele vyras sake. O del tu bakteriju tai teko girdeti, kad jas naudojant negalima naudoti visokiu plovikliu, nes atseit tos bakterijos tampa neveiksmingos. Nezinau kiek cia tiesos, bet girdejau ne is vieno zmogaus jau.

    Eglone

  9. 1

    mes naudojam tas bakterijas. ju buna pirkti senukuose, ermitaze, moki vezi ir pan. jos nera brangios. mes kanalizacija turime jau 2m bet dar neteko traukti, tikriausia viskas susigeria i zeme.

    padraika

  10. 1

    viskas priklauso nuo to kokio didzio kanalizacijos talpa mes valome 3kartus per metus ir jokiu bakteriju nenaudojam

    Lafe