• 18ats.

    turiu beda, dukryte kaip vyturiukas su saulute keliasi :) vos tik labiau prasvite, o ji jau nebemiega :) patarkit, ka daryt? mum 1,3 men :)

    gal delto kad sviesus kambarys pas mum, net nzn ka daryt, uzuolaidas gal keisti, 6:30 ji jau zvali :)

    Anonimas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jums dar gerai,manoji mazoji 5 val :) atsikelia ir viskas neuzmiega,kai pamaitinu,tai koki pusvalanduka duoda dar pasnaust,o paskui jau kviecia,nes jai vienai nobodu

    Jolka123

  2. 2

    Labai normalu.nieko daryt nereikia,jei bunda pamaitinkite.tokio amžiaus lėliukai budrauja vidutiniškai kas tris h,o kai kurie ir dažniau.jei valgo mažesniais kiekiais.
    Truputi ūgtels,savaime ilgiau miegos.O dabar nieko nepakeisite.jei per prievartą ką darysite,vaikelis tik dar labiau stresuos.
    maniškė ir taip pat būdraudavo tokiu metu ir nakties neišmiega dar ir dabar besikeldama du kartus pavalgyt.Nors mum jau 5 mėnesiukai.
    Aš net nemanau kad reikia ką keisti.tiesiog ir pati gyvenu prisitaikydama prie mažulės.
    ilsiuosi tuomet .kai pagaunu tinkamą momentą drauge snūstelt.

    Anonimas

  3. 2

    dar priklauso kada vakare uzmiega.bandykite uzsikabinti naktines uzuolaidas,kad nesviestu rytine saule

    ruta26

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    na taip....Mano maziuka staip pat anksti ryte jau svytedavo zvalumu.Istikruju tai gal reiketu pabandyti velaiu mygdyt arba jiegu kelis kart miegate pietukus mygdyt trumpaiu arba amziau.Manasis taip ir atprato :)

    Perlita

  7. 1

    ooooj čia taip žinokit būna daugeliui tokio amžiaus kūdikėlių :) Mano mažylis 8,5 mėn irgi keliasi 6 ryto ir ką? nieko jau nepadarysi. Manau ateis ta diena,kai "pagaus" vaikutis tą įprastinį ritmą kai galėsite ir jūs pailsėti, o kol kas reikia taikytis prie mažųjų žvirbliukų

    Pabuciuok

  8. 1

    Nesuprantu kame cia beda :). Mano vaikas nuo leliuko amziaus vyturiukas :). Visada keliasi sesta-puse septyniu. Ir nemanau, kad cia galima kazka padaryt.

    Kikymara

  9. 1

    Pas mane tas pats,bet nesuku galvos del tokio dukrytes kelimosi.

    marinaaa

  10. 1

    6.30 tai jum dar pasise... mes bundam 6 ir ne veliau. zaidzia ji ir pyksta kad mama kartu nezaidzia :D labai retas atvejis kai pasiguldzius salia pamiega ilgeliau.

    arcita