• 9ats.

    vaiko maitinimas misiniais nuo gimimo, ka daryti su krutine?

    norejau paklausti tai mano pirmas nestumas ir norejau suzinoti as nemaitinsiu savo pienuku vaikucio maitinsiu misineliu, mano klausimas ka daryti su mano krutine, nutraukineti? bet tai kiek ilgai? ar greitai dings pienas? labai buciau dekinga jai paaiskintumete ka reikia daryti?;)))

    pyragelisMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pyrageli, o kodel tu taip nusiteikusi nemaitinti pati? na jei nemaitinsi ir neglausi kudikelio prie krutines, tai pienukas nesigamins ir pradings...

    cooliuke

  2. 2

    Palik viska taip kaip yra ir savaime pienas nustos gamintis.

    Bosiene

  3. 2

    jei nemaitinsi,tai ir nesigamins,nieko nereikia daryti.Tik nesuprantu kitu atsakymu,na zmogus apsissprende nemaitinti ir koks kieno reikalas gali buti

    ruta26

  4. 2

    jei nusprendete kad tikrai nemaitinsite tai yra pirkti specialiu vaistuku kad pienas dingtu. galima aisku nusitraukineti, susiverzti krutine bet tai uztruks kuri laika. siulyciau pasidometi tais vaistukais. deja pavadinimo nepasakysiu nes tiesiog neprireike ir neteko dometis.
    galite sulaukti ivairiu komentaru po sio klausimo del to kad nemaitinsite vaikelio pati, bet tai yra jusu reikalas ir nematau reikalo analizuoti jusu sprendimo ir irodineti koks svarbus vaikui mamos pienas. sekmes :)

    arcita

  5. 2

    taip, nemaitinsi ir nesigamons, tik ziurek kad krutys neperkaistu nuo pieno, gali mastita isigyti.

    shima

  6. 2

    jeigu nusprendei nemaitinti tai neglausk vaiko prie krutines ir nenusitraukiniek palik taip kaip yra ir pienas nesigamins

    Lafe

  7. 1

    nieko nedariau, nes pieno ten nebuvo, vaikas nieko nerasdavo, matyt nesigamino

    vinipukas

  8. 1

    aciu uz atsakymus,tikejaus kad kitos mamytes sakys kad kaip tu gali nemaitinti pienuko savo kudikeli,,. pasakysiu taip galeciau tikrai maitinciau o del tam tikru priezasciu negaliu delto ir klausimeli uzdaviau toki nes apie tai nieko nenusimanau ,,dar karteli aciu uz atsakymus ;))))

    pyragelis

  9. 1

    Noriu dar atsakyti "arcitai". Taip,sprendimas yra kiekvieno reikalas. Tačiau aš pati susidūriau su tuo, kad daugelis mažai nežino apie maitinimą MP (arba žino klaidingai), todėl tiesiog bijo matinti, nors ir norėtų. Tokiu atveju tikrai norėtųsi padėti.

    Ausra