• 16ats.

    Sesers skolos greituju kreditu kompanijose isaugo iki 1000 lt (sms pinigai, sms credit, big credit, credit 24), ka daryti, kur kreiptis pagalbos, kaip susitarti?

    mano sesuo puolusi i juoda depresija... ir as niekuo jai negaliu padeti, gal kas ka patars, gal ka girdejot kaip buna tokiais atvejais: sesuo pasieme viena greitaji kredita, tada antra ir trecia- pinigu is algos nebeuzteko jiems grazinti- eme kredita vel nauja... taip skolos isaugo iki 1000 lt kekviename kredite ( sms pinigai, sms credit, big credit, credit 24... ). dabar situacija tokia kreditai nebeisduoda nauju kreditu, o senieji praso sumoketi skolas.. artimuju kas turetu tiek pinigu nera, o ir nezino niekas, vakar ji tik man pasipasakojo i kokia beda pateko.. nezinau ka jai patarti. gal zinote kaip susitarti su tais kreditais, gal delspinigiu zverisku nebeskaiciuotu... gal duotu issimoketinai..is kur ji zmogus grazins po 1000 lt jai alga siekia vos 800 lt. padekit moterys, patarkite kur ieskot pagalbos.

    rainbowŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Klausimas uzduotas pries 3 metus, tikiuos kad viskas susitvarke, ir niekas nenusisove :)

    Yuki

  2. 2

    Ką čia jau padėsi, jei žmogus pats toks neatsakingas ir nesąmones daro..

    Pabuciuok

  3. 2

    Va ir reklamų įtaka "jei sunkelės neturi - SMS kreditą imi"..

    Padėti gali tik artimieji ir pažystami paskolindami pinigų. Nes visi tie greitieji kreditai, kaip bebūtų žiauru ir gaila, ir gyvena iš tokių žmonių kaip Tavo sesutė..

    Bet šiaip reikėtų susimastyt ir išsiaiškint kur ji tuos pinigus išleido, gal rimtų priklausomybių turi..

    ugnyttia

  4. 1

    Baisu. O ka daryti man, kai diedas priskolines jau gal 4000 euru ir klimsta..nusaut ji ar paciai nusisauti :(

    Anonimas

  5. 1

    Hm nereikejo juk taip delsti, ir kas idomiausia pasiemusi viena eme dar kitus. Kiek zinau su jais susitarti sunkoka.

    ErikaP

  6. 1

    Sutinku su aidaS dabar gali padet tik artimieji,vienus kreditus gi galima dalimis moket, o kitus pratest, o su kreditoriais nemanau kad pavyks susitarti.

    Ermita

  7. 1

    Kaip Jolka123 sakė,kai paimi kreditą,sekantį mėnesį reikia jau pradėti atidavinėti dalimis kas mėnesį.Reikia proto turėti imti kai nežinai iš ko atiduosi, o ne vėl imti kitą kad šitą atiduotum ir pan. Nieko gero iš to.Geriau galėjo prašyti artimųjų pagalbos.Kadangi tiek mažai uždirba tai turėtų gauti ir pašalpų kažkokių.Kreditoriai visada ras kaip pinigus atsiimti.Čia ne žaidimas,nesvarbu kad nereikia eiti į banką,bet čia tas pats.Va dabar gali tik artimieji padėt,nemanau kad pavyks kažką sutarti su kreditoriais,nes jei ne iš vieno ėmusi,tai negali ir atiduoti.

    aidaS

  8. 1

    Skambinkit per visus creditus arba vaziuokit ir tarkites,nes kitaip nieko neiseis.

    Jolka123

  9. 1

    Manau REDA83 ir visos kitos teisios, sakydamos, kad reikia visų pirma kalbėtis su kreditoriais. Nuo palūkanų šiuo atveju neišsisuksit, bet už klaidas reikia ir mokėti.
    Nežinau jūsų situacijos, bet aš asmeniškai dar peržiūrėčiau visus savo daiktus - gal ką parduoti pavyktų.

    Ausra

  10. 1

    Nezinau, kaip su greitaisiais kreditais, bet, jei imis is banko, reik eiti tiesiai i ji ir deretis, prasyt termina praiilgint, imokas moket mazesnes, bet ilgiau, na atsizvelgiant i finansus ir t.t. Tik daugiau neiimt kreditu, kad padengt kitus. Siulyciau skambintis i tu kreditu firmas, atsakingus asmenis, pabandyt paaiskint situacija - kad ir po maziau, ilgiau, bet atiduoti, negu is viso neduoti jiems.

    reda83