Atsakymai

  1. 3

    na as tau imetu nuoroda ten yra gan geru produktu ir pati naudoju ir dziaugiuosi savo plaukais,ju apimtim,ir net nebeslenka plaukai,na nebent besukuojant ispesu :)www.kleral.lt/Priemones+Plaukams

    gabija1

  2. 2

    eurokos parduotuvese buna pirkti ampuliu, pagreitinaciu plauku augima (dazniausia sudetos prie kasos). Sako, kad veiksmingos, as pati nebandziau. Man geriausiai padeda kuo daznesnis plauku galiuku pakirpimas :)

    Smillgele

  3. 1

    patarciau dazniau sukuoti, tai skatina augima, dar dilgeles gerai paskalauti

    vinipukas

  4. 1

    "Pantogar" kapsules. Grazina, stiprina plaukus, skatina augima. Teigiamai veikia oda ir nagus. Nera pigus produktas, bet man buvo rezultatas buvo puikus.

    Meskeriotoja

  5. 1

    pasitikiu tik liaudiškomis priemonėmis, tai kaukė : ricinos aliejus, kiaušinio trynys, medus, majonezas. Kitas būdas ištrinti galvą alyvuogių/kokosų/ arba vynuogių kauliukų aliejumi, galima dar alijošiaus sulčių įlašinti, plaukai atsigaus, sustiprės, pradės augti ir be jokios žalos.

    iinnggaa

  6. 1

    netikiu, kad tie visi aliejukai labai jau skatina plauku augima... isbandziau ir ne viena, nepadejo.

    Nesenai skaiciau apie joda, tad padariau isvadas kad jis tikrai gali padeti. Siuo metu irgi ketinu atsiauginti plaukus, tad reiks gerti jodo tabletes, nes zuvies nevalgau :) dar ricina ism,eginsiu :)

    Adri

  7. 1

    Yra spec aliejuku plaukams skatinanciu ju augima.

    Imbiere

  8. 1

    plauku, nagu augima, protine veikla skatina juodas, mes jo mazai gauname su maisto produktais, jei jo truksta organizmui skydliaukes veikla sutrikus buna . Profilaktiskai vaistinese galit pagert jodo tableciu kad ir po puse per diena. Arba reik valgyt zuvi, juros kopustus, bert juoduota druska ant gatavu masito produktu.

    rasarockina

  9. 1

    nezinau plauku augima skatina ar ne,bet as dazniau valgau zuvi,nebutinai kepta,bet ir koncervas,tuna...

    domisi

  10. 1