• 29ats.

    Istiko mano seima tokia situacija...su vyru esame 8 metai kartu,3 metai esam vede turime 1m.dukryte,vyras geras,darbstus,myli labai dukryte,o siandien susipykome,vyras nori skirtis,sako esu puiki mama,o zmona esu bloga,nes turiu beda nenoriu myletis,mylimes i menesi du kartus,o man ir tiek nereikia,jis yra nepatenkintas,nori sexo,as jam pazadejau,kad pasikeisiu,myliu ji ir nenoriu jo prarasti,bet jis netiki manim,nes jau ne pirma karta pykstames del to paties. Gal jus zinote kokiu vaistu ar ko nors,kad sukelt nora myletis? Vyras lovoje yra be galo svelnus,tenkina visus mano noras,kai mylimes buna viskas puiku ir man ir jam,bet kaip suzadint ta nora jo geisti?Zinau esu nenormali,kad nenoriu sexo,bet vyro prarasti nenoriu.

    alex1SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pritariu kristina99. Nereikia taip kategoriskai sakyti, kad jau eina i kaire. Tiesiog yra tokia galimybe, bet ne visi ja naudojasi. Ir labai teisingai pasakyta, kad norisi bent viena nakti ismiegoti neprabudus.
    Pasiulykit koki savaitgali pora naktu vyrui pasokinet prie vaiko. Jus pailsesit, o jam turbut noras myletis dings kaip dumas.

    Eglone

  2. 3

    pazystama situacija iki skausmo ;/

    Man padejo atostogos - palikom vaika savaitei, isvazevom pailseti tik dviese. Pinigeliu daug nebuvo, bet leidom sau paislaidauti, aplankem spa ir panasius dalykus, tai poilsis tik dviese, be draugu, mums labai padejo.. ir vel kaip tik po vestuviu :)

    Adri

  3. 3

    na nieko keisto,jus ne pirma pora kuri turi tokiu pat problemu.Gal kaska laikas keisti,ne tik pozas bet ir vietas,myletis kur ten kur tik paglvojate,pasitelkit fantazija.

    gabija1

  4. 3

    manau kad esat visiskai normali,taip nutinka,gimus kudikiu visa meile atiduodat vaikui,o gal jums paprasciausia uztenka sekso pora kartu i menesi,aisku vyrams tai nepatinka,nemanau kad jis ar paliktu jus,ar eitu pas kitas,jug kartu jau nemazi laiko esat

    kristina99

  5. 2

    pries nestuma ir nestumo metu pas mus sekso buvo daug ir dzanai, po vaikelio beveik 3 men isvis negalvojau net apie seksa, pirmus kartus skaudejo. DAbar dukrai 1metai ir 4 men ir patikekit sekso ir nesinori isvis. Tiesiog su vyr tai darau nes vyrui reik. Ir tikrai mazai to malonumo patiriu. Mergyte dar vis maitinu MP nors jau mazinu. Brolio zmonai su seksu reikalai susitvarke nustojus maitint, nes hormonai kitaip veikia juk net nevyksta ovuliacija tei ko noret is organizmo stebuklu nebus.

    rasarockina

  6. 2

    na man ir buna kad nenoriu bet nors ir nelabai noriu kartais myliuos.vyrams tai svarbu,kaip koks maistas:)manau gal pasitarkite su gydytoja aisku sunku tokiais klausimais kalbeti .....

    Anonimas

  7. 2

    jei geras vyras,tai nusipelno jis kad zmona pasistenktu del jo. as manu visoms taip buna kad po vaiku nelabai to sekso norisi. truputi paauga tie vaikai,ir noras tada atsiranda:) o jums sy nora paspartinti reikia. paskaitinekite apie seksa internete(nebutina tokiom temom,kodel as nenoriu to sekso) o grynai apie skesa,kokios vyrams patinka,kokios pozos. porno paziurekite,budama ir viena,jei nemegstate su vyru ziureti...jei tas nepades,vyruj suteikite oralini:) pasistenkite. o ka tie seksologai,jums papasakos... visa ka jus ce rasite savo klausimo atsakymose... sekmes

    domisi

  8. 2

    nemanau kad buvimas su vaiku gali taip stipriai paveikti lytini gyvenima, tuo labiau jei sakote kad taip buvo ir iki vaikelio gimimo. esu skaicius kad yra tiesiog tokiu zmoniu kuriems nereikia tu santykiu taip daznai, jies uztenka karto i menesi ar dar reciau, taip yra tokiu kurie be to negali nei dienos, kazkoks hiperseksualumas, ir yra viduriukas kai pora kartu i savaite yra normalu ir priimtina. tame straipsnyje buvo pamineta kad daznai seimas istinka krize butent todel kad vienas partneris yra sumazinto seksualumo poreikio o kitas pvz nori jo daugiau ir nesusiderina. idealiausia yra kai toks toki sutinka - pvz abu nori retai arba labai daznai. greiciausiai jums taip ir yra. jus esate is tos zmoniu kategorijos kuriai to sekso gali ir nebuti o jusu vyras turbut tas viduriukas kuris noretu bent pora kartu per savaite pamyleti zmona. jums reiktu atvirai ir nuosirdziai kalbetis, o geriausia kreiptis pagalbos i specialistus nes butu labai gaila jei del tokio dalyko isirtu grazi seima :(

    arcita

  9. 2

    Manau turi rimtu psichologiniu problemu kurias tau reiktu issprest gal is vaikystes ar dar kazkur jas atsinesei i savo seima,nes zinai as turiu du vaikus per diena darbu daug reik padaryt ir tikrai noras myletis delto nedingsta,nes turiu mylima zmogu,kuris sugeba vakare nora myletis suzadint,kad ir kokia pavargus buciau,o gal taves tavo vyras netraukia?

    Bosiene

  10. 2

    manau kad cia reiktu pas specialista kreiptis pagalbos

    sandi