• 29ats.

    Ar jums taip buvo, kad geriausia drauge jus pamirstu, kai susikuret savo seima?

    Mano drauge mane pamirso, kai neturejau seimos, tai mes kieviena diena susitikdavom, gerdavom kava, snekedavomes apie viska, jos mergaite priziuredavau, budavo, kad ir nakvot palikdavo savo dukryte, ir i darzeli nuvesdavau, ir pasiimdavau, kai reikdavo, ir jokio atlygio net neimdavau, nors ir siulydavo, o dabar, kai turiu savo seima, turiu savo dukryte, ji mane pamirso. Likau jai nereikalinga, o gyvenam namas salia namo, man tai skaudu. Na, turiu kelias drauges nuo studiju laiku, bendraujam laiskais ir sms'ais, nes jos gyvena kituose miestuose. Ar jums taip buvo? Kaip sakoma, nera gero draugo, nereikia bet kokio...

    mamukas2Su draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    mano drauges yra 2 geriausios.. mes su jom visur budavom kaip nesilaukiau :) o dabar kaip pagimdziau jos dar dazniau uzsuka i svecius mano vaika myli kaip savo :) amzinai pesasi kuri ilgiau laiko :) as jas palaikau kai jom sunku.. zodziu jos manes nepaliko :) o jei tau taip atsitiko reiskia ji tau buvo nedrauge, nebent yra svarbiu priezasciu taves nelankyti.. neliudek :)

    kristale

  2. 3
  3. 3

    Mes cia su mamytem jau turejom tema, kad draugai keiciasi: vieni iseina, kiti ateina, o kai kam ir tie patys lieka :). Suprantu, kad nera paprasta prarasti savo drauga. Bet, matyt, yra tam priezasciu. Geriausia, kad Tavo drauge viska ir pasakytu. Jei nekalba telefonu ar zinutemis, galima nueiti ir kur nors pakviesti pasikalbeti. Tiesiog pasakyk, kad turi jai kai ka papasakoti. Ir gal taip issisnekesit. Tik nepulk irodineti kiek Tu visko jai padarei, o ji dabar tokia bloga pasidare. Geriau pasakyti, kad Tau skaudu prarasti drauge, ir paklausti ka ji pati jaucia ir kokio noretu judvieju bendravimo.
    Na, o jei ji nesutiks, pamirsk ja. Tiesa pasakius, neturetum net nuoskaudos jausti, kad Tu jai tiek padejai, o ji dabar nusisuko. Jei ji Tau buvo drauge, tai draugu pareiga ir yra padeti draugams, net jei jie tuo tik naudojasi.
    Na, o jei apie save :), tai su geriausia savo drauge draugaujame iki siol. Buvome kazkiek nutolusios, ir dabar, kai sukureme savo seimas, daugelis interesu pradejo skirtis, bet tikrai randame laiko ir viena kitai :). O siaip draugai keitesi ne karta ir ne vienas :).

    Ausra

  4. 3

    Man nutiko taip, kad su drauge istekejom tuo paciu metu. Ir as palaikau kontaktus su bendromis draugemis, o jis visiskai su nieko nesikontaktuoja, nei su manimi, nei su kitais bendrais pazistamais. Apmaudu. Kazkas net padare prielaida, kad jai vyras neleidzia su nieko bendrauti... Bet as nelabai tikiu, kad taip galetu buti.

    dianela

  5. 3

    mes irgi labai retai susitinkam. Siais metais karta buvom pasimaciusios. O anksciau tai ir nakvodavom viena pas kita. Kas diena vis kartu. Taciau zinau, kad pas mus ir interesai dabar visai kitokie. Ji netekejusi, o as jau du vaikus (vyras ir sunelis) namuose turiu :) jei dar diskotekos galvoj :) gal ir gerai, taciau zinau kad vistiek mes vel kada susieisim. Vel busim drauges. Sis laiko tarpas musu tikra i neiskirs :)

    ddaivute

  6. 3

    ir mano santykiai su drauge visiskai nepasikeite, ji pirma sukure seima, bet as visada buvau, kaip sakoma po ranka, kad bet kada prireikus galetu kreiptis, ir dabar kai as sukuriau seima bendravimas liko toks pats gal net geresnis, nes interesai vel daug panasesni:) manau jei draugas geras, jis visada salia taves, bet as tokios nuomones, geriau vienas tikrai geras nei begale pazystamu:)

    erika1984

  7. 3

    Man istekejus ir pagimdzius leliuka, su savo geriausia drauge pradejome matytis daug reciau negu pirmai, bet tai man atrodo naturalu, ji dar netekejusi, vis dar pati sau seimininke:) negi sedes su manim namuose ir ziures vaikelius. Taciau mes kaip buvome taip ir liksim geriausiom draugem , nes niekas musu geriau nesupranta kaip mes viena kita:))

    jurgitux

  8. 3

    Kai as istekejau ir dbr laukiuosi, labai daug draugiu atkrito...praktiskai liko tik kelios...o ta vienintele su kuria sutareme ir buvome neiskiriamos taip pat isejo...Nezinau kodel taip yra, bet jeigu jau taip nutinka reiskias taip turi buti...As zinau kad ateityje vistiek atsiras toks draugas kuris bus su tavimi bet kuria gyvenimo akimirka...:)

    Doviliuke

  9. 2

    Na nepasakyčiau,kad man taip buvo nutikę,greičiau
    atsirado atstumai,persikėlė į kitus draugės miestus,šalis,prie progos susitnkam,nors vaikams gimus atsirado naujų sakyčiu ne graugių o bendraujame šeimomis. Prieš 11metų susipažnau gimd.namuose,abiem darė cezario pjuvį,tik pas ją berniukas gime,mus laikė 10d,gulėjome vienoj palatoj vienos,taip ir išsikalbėjome. Iki dabar bendraujame,kai gimė antri vaikai,tai savaitėm pas ją sode gyvenome,buvo smagu,manau.kad ne visos sesės taip bendrauja.
    O tavo atvėju,toks jausmas,kad kol ji neturėjo savo šeimos ji tave išnaudojo savo naudai,o kai turi jau savo dukrytę,tai ji nusisuko(gal galvojo,kad jos laikas jai padėti atėjo ir kažko išsigando)nors turėtų būti atvirkščiau ir smagu,dalintis,pasipasokoti savo rūpesčiais,jei ji nusisuko,būtent šiuo gražiu momentu,tai ji tikrai pasielge nedraugiškai,reiške,kad ji tau ir nebuvo gera draugė. Geriau ankščiau,nei nekad sužinoti tiesą.

    Deimax

  10. 2