• 26ats.

    Kaip reaguotumėt jei netikėtai šalia savo tėvų stovėjęs ir pribėgęs nepažįstamas vaikas imtų mušti jūsų mažylį sėdintį vėžimėlyje?

    mums šiandien taip nutiko, net pasimečiau.. gerai,kad tėvai tuoj pat atitraukė tą banditą

    PabuciuokSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Greičiausiai įkiščiau rankas tarp jo ir savo mažylio ir neleisčiau savo vaikelio skriausti, o gal ir pasimesčiau, net sunku įsivaizduoti tokią situaciją. Geriau, kad tokių situacijų nebūtų.

    Lauryytte

  2. 3

    Siaip nezinau,nes dar neteko su tuo susidurti,bet manau pirma atitraukciau ji nuo savo vaiko,o tada pakalbeciau su tuo vaiku aisku priklausytu nuo amziaus vaiko,o siaip gal kazka jo tevams pasakyciau dar priklausytu nuo to kaip to vaiko tevai reaguotu...

    Bosiene

  3. 3

    sugedinciau tevus, bet tokie ten ir tevai...jie specialiai leidzia ir mokina, nes esu daug macius vaiku , kurie viesai ka nors dauzo, jei ne vaika , tai miesto inventoriu, o tevai nieko nesako, uzauge tokie po to miesta siaubia, suoliukus, sviestuvus naikina,medzius lauzo, nes tevai nuo mazens to nedraudzia. Degradai, o ne tevai cia.

    vinipukas

  4. 3

    taip isiusciau, kad manau tikrai pradeciau draskyti akis to vaiko tevams, kad nepriziuri, neaukleja vaiko...

    Gerdute

  5. 3

    Karstai sureaguociau, iskart atitraukciau ta vaika ir galbut dar apsaukciau...

    estrella181

  6. 2

    Buvo nutikusi panasi situacija,pribego vaikas,paeme mano dukrytei uz rankos ir bande ikasti.Bet greit ir nubego tas 3m.berniukas.Kiekviena mama nenori,kad butu skriaudziamas ju mazylis,bet uzsipult tevus,kad nepriziuri vaiku tai nereiketu,kartais fiziskai to neimanoma padaryt,kai judrus vaikas.Atitrauki ta museika ir tiek,gerai,kad mano dukryte nemoka mustis:)

    grirute

  7. 2

    Pulčiau ginti savo vaiką,pats apsiginti,juk dar negali.O ir su tokio vaiko tėvais pasikalbėčiau.

    vitalijus

  8. 2

    niekada nerektau ant svetimo vaiko ,jei taip nutiktu tai graziai jam pasakytau kad taip daryti negrazu ,paklaustau ar jam patiktu jei ji kas nors mustu .

    lina38

  9. 2

    Iskarto atsitraukciau ji, ir subarciau jei tas vaikas mazesnis paaiskinciau, kad taip elgtis negalima ir daugiau neleisciau prisiartinti prie savo maziaus. ir nesvarbu, kad to vaiko tevai butu kartu. dar leptelciau, kad ziuretu ka daro ju vaikis. Tikrai nereikia tyleti....
    panasi situacija buvo pas mane, tik zaislus is vezimelio trauke kitas berniukas, iskarto atemiau ir pasakiau, kad ju imti jam negalima, tada atejo mama ir pasieme savo vaika.

    Lokagi

  10. 2

    turbut ant karstuju sureaguociau

    ruta26