Atsakymai

  1. 3

    Tai priklauso ne tik nuo prekės (ar perkamos paslaugos) vertės,bet ir Lizingo ar pirkimo, išsipirkimo sutarties ypatumų.Taip pat nuo termino ,kuriam laikui prekę,ar paslaugą įsipareigojote išsipirkti.
    Yra dar tai,tuo atveju,jei matote kad laiku ir reguliariai mokėti toliau nesugebėsite, tai kad palengvint mokėjimo naštą,ar augančias palūkanas sumažinat jas,visada galite kreiptis į banko tarpininko skyrių dėl tolimesnių mokėjimų terminų sutarties pakeitimui ar pratesimui. kompromisą tinkantį abiems salims tikrai visada galima rasti.

    Anonimas

  2. 2

    Kiek pamenu ''Snoro'' banke pavėlavus sumokėti 3 dienų laikotarpyje,dar nebūdavo skaičiuojami delspinigiai.O šiaip,tai priklauso nuo daikto vertės,už kokią sumą pirkote,tai ten už dieną gal koks 0,50 cnt. ir priauga.

    vitalijus

  3. 2

    kad daug priskaiciuos tai nemanau. Sutartyje turi buti nurodyta...

    cooliuke

  4. 2

    Reikia ziureti sutarti, siaip pasirasant dazniausiai informuoja, o jei ne - tai viskas buna sutarti surasyta, pasiskaitykit.

    Apela

  5. 2

    Ziurekit sutarty,ten viskas parasyta.

    Jolka123

  6. 2

    Kiekviena imone skirtingai, reikia skaityti sutarti, tikrai rasi ir galesi pati pasiskaiciuoti,

    Lokagi

  7. 2

    Sutarti viskas parasyta. Bet speju, kad standartiskai - 0,02 proc.

    reda83

  8. 2

    skaitykite sutarti nes tai individualu, bet tai iki keliu litu gaunas kartais iki lito kitur galima uzdelst iki 3 dienu tada nieko neskaiciuoja cia jau nuo sutarties priklauso

    inesad

  9. 2

    Dar priklauso,kokios palukanos,bet mazdaug apie pora litu iseina

    ruta26

  10. 1

    gal tada padesit apsakaiciuoti :) ? radau kad uz kiekvie diena delspinigius skaiciuoja po 0,05, tai kaip man apskaiciuot,, bandziau bet nieko nesigavo :) o suma nedidele,, 49,39 :)

    Anonimas