• 20ats.

    Klausimas vairuojancioms. Ar nebuna Jums tokiu dienu, kad nesiseka vairuot? Pvz, tai blogai pasistato auto, tai begiai blogai jungiasi, tai zioplas kaidas darot ir pan?

    Ar cia tik man taip pasitaiko? Atrodo, kad pirma karta atsisedau uz vairo :). Snd kaip tik "ta" mano diena. Nu jau tokias kvailystes ir klaidas darau, kad griebkis uz galvos tik.

    reda83Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Buvo tik kai pradejau vairuoji visokiu nesklandumu.O dabar ne man vairavimas malonumas,o ir stazas yra as tiesiog galiu vaziuot ir vaziuot :)

    lolitaaa

  2. 3

    Buna ir man , kartais vaziuoji viskas liuks. O kartais tai begi ne ta ijungiu, tei kas pasimaiso, tai duobe. Bet dazniau itampa jauciu kai seima vezu, kai viena kazkaip lengva viskas.

    rasarockina

  3. 3

    pasitaiko kartais, bet labai retai :)

    cooliuke

  4. 3

    visiems buna, ne visiems praeina :)

    shima

  5. 2

    kadangi teises turiu tik 2 savaites,tai kasdien man kokie bajeriai vyksta:) vakar bandžiau pradeti vaziuoti su 3 begiu:)) ir dar tokioj vietoj,pries pervaza:)uzgesau,visi apvazineja,keikiasi,o as negaliu suprast ,ko gestu,paskui jau dapute:)) nu klevas dar,ko noret:))

    axom

  6. 2

    na kad nelbai, vairuoju ir sunkiom dienom, bet kazko ypatingai baisaus nepadarau :)

    Adri

  7. 2

    pasitaiko tikrai prastu dienu

    sandi

  8. 2

    Buna :) Ir gestu, ir ant saligatvio ratu uzvaziuoju..

    Imbiere

  9. 2

    Bėgiai visada gerai jungiasi... Kažkaip man tai kai atsisėdu į mašiną techniškai viskas įsijungia, kad ir kokia diena bebūtų, man vairavimas atgaiva nuo visokių rūpesčių :)

    Rugsėja

  10. 2

    žinoma,kad būna, ypač pradžioj, kai dar nepatyrus vairuotoja buvau :D

    Pabuciuok