• 8ats.

    Musu mazylis isbertas..pilvukas aplink kakla, uz ausyciu ir kakta, berimas toks raudonais lyg spuogeliais plemais..savaite buvo nemaudytas, nes sirgo. Naudojom umcalor vaistukus, tuo pat metu pakeitem misinuka is aptamil 1 i aptamil 2 ir buvau pradejusi duoti vaikiskos arbatos ir viskas vienu metu.

    Dabar nezinau nuo ko ji galejo irberti:(..gal nuo misinuko..ir siaip irzlus labai, tik ant ranku nori..

    la_cikytaAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Gal vėjaraupiai, geriau pasikonsultuokite su daktare...

    xeditukasx

  2. 1

    Pasikonsultuokite su daktare, gali buti, kad umkaloras sukele tokia reakcija, nes jis yra is zoleliu, gal kuri sudetine dalis alergizavo, bet nuo alergijos karsciuoti neturetu...

    AgnesDarija

  3. 1

    ipilkyte i bliudeli virinto vandens idekite valgomosios sodos saukstuka koki atvesinkite vandeni iki tokios temperaturoskad nebutu karstasvaikui o tik siltas ir su vata nuplaukyte jam tas isbertas vietas,mum buvo prakaitine po 3dienu temperaturos taippadariau ir kita diena jau svari grazi odele,neduokite kolkas arbateles,stebekyt vaika,pasirodykyt daktarei,sekmes,sveikit

    Edi

  4. 1

    Nu jo kebli situacija, manau reiktu duoti dabar i diena po viena ir bandyti ziureti beria ar ne. Nes kitaip nelabai jus cia atsirinksit.

    ErikaP

  5. 1

    Stebekit, gali but ir nuo misinuko jei plemais o ne spuogeliais

    rasarockina

  6. 1

    turejo 39.6 temperaturos ir galvoju kad gal prakaitine..ir ai supysta israusta visas dar labiau matosi isberimas...

    la_cikyta

  7. 1

    gal prakaitine vaikui,jei turejo temperaturos

    ruta26

  8. 0

    kai pas mus buvo temp ir miegodama prakaitavo,tai poto buvo labai isbere prakaitine,visas pilvukas,nugaryte,kakliukas,tai manau ir pas jus gali buti tas pats.

    Juljana