• 21ats.

    Ar verta 5 su puse metu berniuka leisti i toki sporto bureli kaip boksas karate ir panasius?

    vyras labai nori, kad sunus lankytu boksa, kadangi pats yra boksininkas, jau pradeda jam plauti smegeneles, kad tai vyriska ir gerai. As labiau linkus i muzikos burelius, kadangi turi gera klausa, bet vyras kategoriskai pries tai. Jis skaito, kad ten eina tik nevekslos, del to kyla labai dideli konfliktai tarp musu, o vaikas kol kas dar mazas tai pats nezino, ko nori (siuo metu galvoja buti policininkas :))

    jolakaciene4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na gal biski anksti,palaukti gal verta kol prades lankyti mokykla :)

    gabija1

  2. 3

    i tokias sporto sakas tai gal nelabai, leisciau i toki bureli kur pats vaikas noretu ir kur jam butu idomu.

    cooliuke

  3. 3

    Mano nuomone- leiskite vaikui tureti vaikyste, kurioje turetu dziaugsma rinktis pats :) Tai tikrai labai svarbu :)

    AgnesDarija

  4. 3

    manau geriausia leisti jei finansai leidzia ir i boksa ir i muzika, bus laiminga ir mama ir tetis, o vaikas pats per kuri laika supras kas jam arciau prie sirdies, o gal isvis nei tas nei tas jam nepatiks... gal nores tiesiog sokti :) o gal piesti ar begioti :))

    Adri

  5. 3

    Nu netoks jau ir mazas vaikas,jau greit i mokykla,tai manau pats gali pasakyti kur nori eiti ar i boksa,ar i muzika.Atsiseskit ir paklauskit vaiko,ka labiau noretu.

    Jolka123

  6. 3

    Ramiai pasakykit vyrui, kad tegu pats vaikas renkasi, nes per didelis spaudimas gali, taip sakant, "atšokdinti norą" :). Tikrai neprotinga būtų iš naksto parinkti vaikui užsiėmimą (ar profesiją). Aš pati vadovaujuosi nuostata, kad nesvarbu kas bus ar kuo užsiims, svarbiausia, kad tai darytų geriausiai.
    O kad jis nueis pažiūrėti kaip tėtis sportuoja, tegu (juk reikia ir tėtį pažinti :)). Gal vaikui iš tirko įdomu. Blogiau būtų, jei vaiką verstų, kai jis nenori.
    Mūsų tėtis užsiima motokrosu (mana, tai dar pavojingiau nei boksas), tai sūnus irgi visko nori kaip tėtis :). Manau, kad tai savaime suprantama ir praeis. O jei nepraeis, vadinasi taip turėjo būti :)

    Ausra

  7. 3

    pritariu kad vaikas turi pac rinktis bet tevelis isikales sau kad jis lankys boksa, net dabar kartais nusiveda i teniruote nors as ir priestarauju,duoda pirstines tai gryzes labai vaidina sako nugalejau visas dedes matai koks as stiprus

    jolakaciene

  8. 3

    pritariu iinnggaa - i karate dar dar o i boksa tikrai neleisciau nes per mazas.

    arcita

  9. 3

    į boksą tai neleisčiau vaiko tikrai, o į karatė galima leisti, kol pats žinos ko nori, aš lankau aerobiką ir ten lanko karate nedideli vaikai, tai kiek mačiau jokių mušimosi nėra, o tiesiog vyksta ištvermės treniruotė (atsilenkimai, šokinėjimai per virvutę, karate žingsneliai ir kt.,).

    iinnggaa

  10. 2

    Reikia kompromiso ieškoti su vyru, tai leiskite ir į karate, ir į muzikos mokyklą, vaikas paugs ir apsispręs, kur labiau nori eiti pats.

    Lauryytte