• 19ats.

    Ar Jusu vaikai kieme nepuola prie kitu vaiku zaislu? Visada issinesame savo smelio zaidimu rinkini ar triratuka, kamuoli, bet vaikas vistiek bega prie svetimu zaisliuku. O kai kiti neduoda, tampa baisi tragedija, sugenda vaikui nuotaika ir gaunasi snipstas.Ir ar leidziate kitiems vaikams imti Jusu vaiko zaisliukus?

    kvapni_fejaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    savo mergyte visuomet mokinau ,kad reikia mokintis,ir ji to ismoko,tam paciame kieme auga dar trys mergaites,tai dalijasi viskuo ir smagu ziureti kaip zaidzia;)

    gabija1

  2. 4

    Puola ir dar kaip,dalinasi su savais,bet jeigu kazkas neduoda kazka,tai susirenka tada is visu savo zaislus ir zaidzia su savo.

    Jolka123

  3. 3

    Mano pupai 2 m., bet nepuola kitu zaislu, jei su ja dalinasi ir ji mielai tai daro, neturiu problemu jokiu :) Net jei kiti valgo ledus, niekada nepuola i isterijas, kad ir ji nori ar pan., uz toki gera elgiasi visada pagiriu ir butinai nusivedus i parduotuve leidziu paciai kazka issirinkti :) Cia biski ne i tema parasiau, bet norejau pasigirti :DDD

    AgnesDarija

  4. 3

    jei zaislas guli ir su juo niekas nezaidzia tuo metu, kai maniskis susidomi, tai leidziu imti, taip pat ir duodu kitiems vaikams musiskius, svarbiausia, kad is zaidziancio vaiko ranku neplestu. kadangi maniskis dar gana mazas, kieme pilna vyresniu vaiku, tai dazniausia is jo atimineja, o jei pats nori kazkokio zaislo is vaiko, tai pasiulau savo zaisliuka tam vaikui duot ir pasikeist :)

    Smillgele

  5. 3

    tikrai puola,jug visada vaikuciams kitu zaislai ydomesni:) o mes jei turime zaisliuku,irgi duodame,bandome dalintis,jug vaikas turi mokintis dalintis...

    domisi

  6. 3

    Mano sunui irgi visada svetimi zaisai idomesni, nors gali buti net vienodi :). Kadangi visada einame i ta pacia zaidimu aikstele ir ten beveik visada renkasi tie patys vaikai, tai visi draugiskai ir dalinasi visais zaislais :)

    Kikymara

  7. 3

    Leidziu imti musu zaisliukus ir jei kitu vaiku mamytes dalinasi savo zaisliukais,tai nematau cia nieko blogo,kad vaikai zaisdami pasikeicia zaislais.

    marinaaa

  8. 2

    Maniškė nepuola pati imti,nes žino,kad ten ne jos žaislai.Mane labai erzina kai kas ateina į svečius ir mano vaiko žaislus kišasi sau į burną,o mamos nieko nesako.Po to aš turiu viską kruopščiai plauti,nes nesinori,kad užneštų kokią bakteriją.

    vitalijus

  9. 2

    manajam irgi idomus svetimi zaisliukai,tai jis isigudrines dabar jei pamato kazka ji dominancio tai prieina prie vaiko duoda jam savo turima,ir nori paimti kito vaiko,siulo mainytis:)

    sandritute

  10. 2

    ne tik kad leidziu kitiems vaikams imti musu zaisliukus - as skatinu, kad mano vaikas mokytusi dalintis jais.o kad nori svetimo zaislo, o ne savo - tai naturalu ir absoliuciai normalu ;} dukrytei tuoj du metukai - pats tas nenoro dalintis amzius.
    arba buna kitas variantas, kad keliems vaikams prireikia butent to paties zaislo. ir nors atsinesk 5 tokius pacius, jie visvien sugebes uzsimanyti to paties vienintelio :D Juk tai VAIKAI :}}}}

    Anonimas