• 16ats.

    Kaip atpratinti 4 menesiu vaika sedeti? Nes paguldytas verkia.

    Priprato sedeti lovoje, atremtas i pagalves, arba ant keliu, tai verkia jei paguldom. Gal kam yra teke susidurti su tokia situacija ir galit duoti patarimu kaip vel ipratinti guleti?

    YukiJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    dar tikrai per anksti vaikui sedeti, dar stuburas nera pakankamai tvirtas, pridarysite zalos vaiko nugarai. Rekomenduojama sodinti ne anksciau 6 men. Neberamstykite pagalvemis ir nebesedes. Pasinesiokite ant ranku, ar ant keliu pusiau gulomis jei verkia.

    kvapni_feja

  2. 4

    ankstoka manau ilgai sėdėt, būtinai turit atpratint tokį malonumą. bandykit paguldę sudominti jį kokiu garsu ar žaislu, kalbinti dainuoti

    Rugsėja

  3. 4

    Nereikia ipratint,tai nereiks atpratint paprasta?:)O siaip nemanau,kad bepavyktu nebent su daug asaru...

    Bosiene

  4. 4
  5. 4

    iki 5 mėnesiukų išmoksta sėdėti savarankiškai, kai kurie mažyliai jau ir nebepariamiami.
    Na, o jei jau pradėjot taip daryti,tai ir nebesukite laikrodžio rodyklės atgal.
    dabar stenkitės kad tie pasisėdėjimai būtų kuo trumesni ir kuo dažniau keiskite padėti,ar vaikutį imkite ant rankų.Tikrai netrūks prabėgti ir 5tas,6tas mėnesiukai.kai vaikutis jau drąsisi galės pats sėdėti.

    Anonimas

  6. 3

    Jei jau maziukas iprato but paremtas, tai aisku nenores gulet, bet sodint tai anksti, be reikalo cia jus taip daret.. nu bet dabar nieko nebelieka - kazkiek paremkit, bet kad nesedetu, o pusiau gulomis butu kudikis, jei neturit, isigykit koki gultuka su amortizacija..

    Anonimas

  7. 3

    Siūlyčiau nusipirkti gultuką, vaikas ir sėdės, matys kas aplinkui darosi, kartu ir stuburas bus neapkrautas. Tik rinktis kėdutę reikia vaikeliams nuo gimimo.

    Lauryytte

  8. 3

    Gal pabandyk labiau sudominti, pažaisti paguldžius arba bent jau pusiau sėdom. Aišku, kad neįdomu dabar jau bus gulėt ir tiek. Įdomesnių žaisliukų parodyk paguldžius, užsiimk daugiau.

    Gebene

  9. 3

    Manau, kad anskciau nereikejo jam rodyti to, o dabar jau tegu sedi, ypratinot.. .:)

    ErikaP

  10. 3

    "sodinkit" i vibro kedute arba autokedute, yra pirkti padevetu nebrangiai. vaikas visai tiesiai nesedes bet gal pagelbesit jam, juk jis nori pazinti pasauli ne tik ziuredamas i lubas :)

    arcita