• 15ats.

    sveikos mamytes, kaip vasara kovojate su storom leskom kurios trinasi viena i kit? :)

    pas mane tokia beda yra po gimdymo,vasara juk norisi suknele apsivilkto,bet negaliu ant nuogu koju,nes zinau kad skaudes,turesiu zaizdeliu pritrintu,, tai visada dedavausi timpas,po suknele,nes kitos iseities nezinojau, kaip jus kovojate? su sia problema?

    AnonimasVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    turiu tokia problemele ir as tai vasara nesioju kelnaites su kalaskelem jei jau deduosi sijona nuogom kojom kito budo kolkas neradau:))

    jolakaciene

  2. 2

    man buvo iki gimdymo, o po jo tarpas atsirado, nes kojos suplonejo nuo lakstymo :)

    Rugsėja

  3. 2

    aš irgi kovoju su tympom, kitų išeičių kaip ir nėra, bet tympos daugiau prie tunikų tinka, o po suknutėm jų nesivelku, tai kai būna karšta pratrina leškas, po to kelias dienas su kelnėm vaikštau.

    iinnggaa

  4. 2

    nelabai cia kazka naujo prigalvosi... sportas ir viso kuno mases mazinimas. stebuklu nebuna :)

    arcita

  5. 1

    Megint toki vasariska vientisa suknute-sortukus uzsideti, jie kaip kombinezonas.. Ir atrodysi kaip su suknute ir gal slaunu netrins.

    Imbiere

  6. 1
  7. 1

    hm...galbut vietoi timpu, galima butu uzsideti labai labai plonas pedkelnes kuno spalvos, timpos manau storesnes tai su jom karsciau

    Pingvin

  8. 1

    yra toks paveldimas genetikos nulemtas dalykas vadinamas "jojiko kelnes" tai yra kai moteris pati nera stambi, gal net smulkiu peciu, laibo liemens bet ties slaunimis atrodo kad gana stambi, buna tvirtos kojos ir isorinej slaunu pusej kaip kapsai riebaliniai tokie. ju neiveiks joks sportas, kiek zinau daroma plastine operacija kurios metu nusiurbiami riebalai tose vietose.

    arcita

  9. 1

    kad sportuot reikia as ta ir pati zianau,, bet as tik klausiu kaip kitos su sia beda kovoja,, o jej sportas nepadeda ir tai yra paveldima,,jei jau stambi tai galima suprasti kad viskas sportas tik daugiau nieko,,,

    Anonimas

  10. 1

    daryk manksta ir mazink svori,tada leskos nesitrins viena i kita:-D

    ruta26