Atsakymai

  1. 1

    mes maždaug vis tiek kas 3 val. žindom

    Pabuciuok

  2. 1

    valgydavo taip pat kaip ir iki tol, kas 2 val.

    Rugsėja

  3. 1
  4. 1

    Mano mažoji valgo pagal poreikį be jokio režimo,todėl jei suvalgo didesnį kiekį ,tai per parą gali valgyt ir 5 ar sesis kartus chotiškai.O kai kiekiai suvalgomi mažesni,tai gali ir 10 ir 12 kartų būt prie krūties.

    Anonimas

  5. 1

    Karta per pietus valgydavo darzoviene, o paskui kiek nori MP, kiek atsimenu tai gaudavosi kas 2-3val...

    estrella181

  6. 1

    Indivduliai, priklauso nuo to, kada pradėtas primaitinti. Mums 5 mėnesiai, mes kolkas valgom tik pienuką, tai maždaug kas dvi-trys valandas dienomis, naktimis keliasi du-trys kartus. Aš planuoju pradėti primaitinti tik nuo 6 mėnesių, kiti primaitina jau ir 4,5 mėn.

    Lauryytte

  7. 1

    mums gaudavosi keturi kartai.

    aidaS

  8. 1

    mums 6 menesiai, ryte ir pietums koses ir kiti trys kartai misinuko. gaunasi 5 kartai per diena, valgom kas 4h kas 3.5h.

    la_cikyta

  9. 1

    ziurint kuo maitinamas kudikis. ar jau pradetas primaitinimas ir t.t pradejus valgyti kosytes tarpas tarp maitinimu gali ir pailgeti nes kose sotesne uz pienuka ir vaikutis jauciasi sotus. mum beveik 6 men tai valgom kas 3-4val diena. o nakti 1 karta keliasi pasistiprinti, bet mes valgom misinuka.

    arcita

  10. 1

    Tai nuo kiekvieno maziuko individualiai priklauso. Priklauso nuo to ka ir kiek valgo ir kiek laiko jauciasi sotus, visi vaikai skirtingi...

    AgnesDarija