• 9ats.

    gimdziusios Vilniaus antakalnio ligonineje, koks daktaras jus prieme, ar likot patenkintos? Taretes, ar paprastai vaziavot?

    pati pirma vaika gimdziau antakalni, buvau pas Sigita Daubari, super daktaras.
    dabar labai idomu kaip kiti daktarai, ar visi tokie pat malonus ir supratingi,
    Aciu

    lolita24Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    gimdziau beveik pries 3men tai gydytoju ir akusere likau labai patenkinta,tik deja pavardziu nepamenu,nesitariau su niekuo..bet va seseles treciam aukste tai atsiprasau....kai pirma nakti pasikwieiau kad parodytu kaip tinkamai pakesti pampersa ir nuprausti leliuka,nes tai buvo mano pirmas leliukas,tai man atsove "tu ka su lelem nezaidei"..o vat antram aukste tai superines sesutes...nesuprantu kodel toks skirtumas,bet jis tikrai yra:)

    rasa1990

  2. 1

    Pati gimdžiau Antakalny nesitarusi, bet mano situacija kiek kitokia :). Vat palatos kaimynei buvo labai sunkus gimdymas, tai gimdymo metu subėgo visas personalas, kas tik galėjo, ir pats Juršėnas buvo. Ir tikrai žmonės buvo nesitarę dėl gimdymo. Paskui net ieškojo kaip atsidėkoti :)

    Ausra

  3. 1

    as buvau susitariusi su Diana Plekstyte (jai ne klystu diel pavardes tikslingumo) irgi labai patiko,taip pat visas personalas ju aptarnavimas labai patiko,daug kas is pazystu ten gimde ir gimdys visi patenkinti labai,ir viena drauge gimde pas ta pacia daktare irgi liko patenkinta. Man ja pasiule,teta dirbanti antakalni sesele,nes zino,kad gera daktare.

    Juljana

  4. 1

    Nesitariau,nepamenu net gydytojo pavardes(ne pavarde man buvo svarbiausia).Viskas vyko,kaip pagreitintam kine,likau patenkinta,todel,kad viskas vyko sklandziai ir be komplikaciju.

    grirute

  5. 1

    Nei su kuom tariausi kur norėčiau gimdyt,ar pas ką.Viskas vyko ekspromtu.
    Bet antakalnio ligoninės personalu buvau nerealiai patenkinta.
    Super kolektyvas.labai šaunus.
    Atsiliepčiau tik pagarbiai.
    kiek ir iš kitų mamyčių patirties teko pasikalbėt po gimdymo ligoninėje.tai visose pamainose superiniai gyditojai.

    Anonimas

  6. 1

    As pries du metus antakalnio klinikose gimdziau pas R. Jursena tai super gydytojas. O pas ji lankiausi privacioje klinikoje tai jis pats pasiule priimti mano gimdyma.

    ZivileN

  7. 1

    As irgi pas Sigita Daubari gimdziau, super gydytojas ir jei tektu dar gimdyt, rinkciaus tik ji;) O siaip nesitariau su niekuo ir kiek teko girdet, visi kas gimde Antakalny liko lb patenkintos daktaru darbu, tad manau kad ir pas ka papultum - neprasausi;)

    Mystica

  8. 0

    as tai pat gymdziau pas sigita daubari likau patenkita jis super daktaras

    Anonimas

  9. 0

    as gimdziau pas sigyta daubari labai fainas daktaras ir jums siuliciau

    Anonimas