• 22ats.

    Ar kas susiduret su ikyriais vaikino draugais?

    Sveikos, su draugu gyvenam tik geri metai, bet jis jau seniai turi geriausia drauga... Kuris skambineja istisai jam, pasakoja savo visus planus, jis daugiau per diena bendrauja su juo nei su manim :( zinokit as to draugo vardo net negaliu girdeti nes jis man kaip keiksmazodis...Kaip ipirsti savo ir jo draugui, ta minti, kad mes esam seima, ir mes svarbiausi vienas kitam o ne draugai? Kad turi buti kazkokia riba ir pagarba man... Ar kam taip buvo, kad pradzioje turejot kokiu problemu su draugais? Ar jas issprendet? ir kaip?

    dntbntJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tfux3 dbr tokiu draugu nera pas ji. anksceu buvo.

    Rugsėja

  2. 1

    cia reiktu su paciu draugu kalbetis,issakyt kas nepatinka.Bet ir tai jei geras draugas kazin kiek jis pasikeis

    sandi

  3. 1

    buvo vienas toks..kuris pastoviai skambinejo..gerai,kad gyveno kitame mieste tai retai atvaziuodavo.vyrui paciam tai nepatiko.pats jam net sakydavo,kad nori su seima pabuti o ne plepeti su juo telefonu..kadangi su juo turejo bendru reikalu,santykiu su juo nutraukti negalejo..o isprendeme problema gan sekmingai..ytaiseme jam pana:D

    Fantazija

  4. 1

    neisspresi,jej jie vienas kita tokiais draugais laiko,gal siektiek apsiramins,bet po to jis gris turek sita omeny ir kazkaip megink su tuo susitaikyt,nes man nutiko taip kad jis pasirinko drauga tiek draudziau ir va atsibodo kad draudziu db jie liko dviese kai gejai..nebereikia nei vaiko zmogui,nei seimos nieko.

    Anonimas

  5. 1

    bandykit jus kazdien kokiai draugei skambinet prie savo draugo ,gal pamates ,kad nerandate laiko jam supras ir tai ka jis daro .arba gali but toks atvejis ,kad tas draugas jus isiziurejes ir visokiais budais bando pas jus i svecius uzsukt :)

    lina38

  6. 1

    tas zino kad mano vyras turi motocikla ir tai yra jo silpnybe, tai kai negali prisivilioti mano vyro , vis siulo su britvom pasivazinet... :) mano draugas jam ir neskambina beveik, tik jis vis kaip muse prie s prikibes...

    dntbnt

  7. 1

    O kaip tu jam ipirsi minti kad esat seima ir esat vienas kitam svarbesni nei draugai, jei praktika sako atvirksciai? Gal matai ka nori matyt ir tiek, kitaip niekam nieko nereiketu irodynet, vyras ir pats rinktusi tavo bendrija.Pradziai su vyru tai isiaiskinkit tarpusavy

    shima

  8. 1

    kai kita karta jis kalbesis su savo draugu, paimk telefona ir pasakyk, kad jis dabar uzsiemes ir padek rageli. gal tas jo draugas uzmirso, jog tavo draugas uzimtas, ta prasme, geriausias draugas jo esi tu?

    skiautine

  9. 1

    Turejo jis ikyriu draugu. Kol viena karta truko kantrybe ir pasakiau, kad man nepatinka jo draugelis, nepatinka jo juokeliai ir panasiai. Kol karta, nezinau, gal jau ju bendri interesai nesutapo (jis panos neturi) vyras maziau ir maziau bendraut pradejo.
    Siuo metu retkarciais susiskambina ir tiek.

    Imbiere

  10. 1

    Na jus dar nesate seima, tik gyvenate kartu. Vyras gali tureti draugu, bendrauti, bet kai perzengia ribas irgi negerai. As tam draugui atejus aiskiai parodyciau nepasitenkinima kad jis lankosi pas jus, ignoruociau ir tikrai leisciau suprasti kad jis man nepatinka. Jei nesusivoktu, parasyciau asmenine zinute jam. Bet is kitos puses, jei tavo vaikinas atsako tuo paciu, rodo nora su juo bendrauti, nesipirktina draugo skambuciais ir ikyrimu, tai jam niekaip negalesi uzdrausti. Gal net pradesite pyktis, ar tas draugas pajutes tavo pykti prades nuteikineti is blogosios puses.Butu visai kitaip jei butum zmona, tada galetum ir i akis izrezti, tai daug ka keicia. o kai esi tik drauge tai ir nepasisakosi.

    kvapni_feja