• 26ats.

    kaip vyras pasikeicia po vaikelio gimimo?

    Girdejau ne karta, kad kai vaikelis gimsta, santykiai pablogeja... bet pavyzdziui mano drauges vyras iki vaikelio buvo mergisius, nesubrendes, bet gimus ju mergytei labai pasikeite i gera, tapo seimyniskas. O kaip buvo jums?

    dntbntŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau kad santykiai gali pablogeti del 2 priežasčiu-
    1. moteris mato tik vaika, vyras jaučiasi atstumtas, prie vaiko prieiti taip pat nera skatinamas , todel jaučiasi nereikalingas.
    2. vyras nemylejo tos moters ir anksčiau , o po gimdymo visi išbandymai juos tik nutolino .

    IlonaP

  2. 2

    na as apie saviski girdejau nemazai koks buvo,bet iki manes.pradejus mums draugaut net nemaniau jo prisirist ir pan.bet jispradejo rimteti,ne baliai ir ne mergos jam rupejo.vis kartu kazkur vaziuodavom ir pan.jo draugai sake ne vienas kad tipo pririsau as ji ir pan,neee:D cia ne as pririsau ji,jis pats,nes jei juk nenoretu tai net su dideliu noru nebuciau nieko pasiekus.tai va,poto gime musu maziukas tai draugai net nerupi,ne balliai galvoj ir pan.o siaip tai pasidare seimyniskesnis nei buvo anksciau,bet visgi turi trukumu del kuriu pykstu.

    mylime

  3. 2

    Maniskis pasikeite tik i geraja puse, pradejo dar daugiau demesio skirti man ir begalo dziaugesi savo pirmagimiu suneliu.

    Ermita

  4. 2

    Ypatingai :) .
    Tapo daug dėmesingesnis,lipšnesnis,dar labiau paslaugus.Mielai leidžia laiką drauge.Nebereikia net ir draugų.O po darbo visda skuba pasirūpinti,kad tik nieko netrūktų.
    Akys spindi kaip niekad,visada šypsosi.
    Jau dėmesio nestokojame abidvi.

    Anonimas

  5. 1

    musu seimoj liko viskas kaip buvo,vyras niekuo nepasikeite

    sandi

  6. 1

    na negaliu sakyti,kad labai pasikeite kadangi mano vyras ir pries vaikeliui gimstant buvo labai seimyniskas ir mylintis vaikus.tiesiog dabar laika leidziame nebe dviese o trise:) turime abu kuo pasidziaugti ir niekaip neatsidziaugiame:D

    Fantazija

  7. 1

    Butent apie savaji galiu pasakyt po pirmagimes gimimo buvo sokas,tiek jam,tiek man,tai buvo visko,bet issikalbejom ir viskas susitvarke tapom tvirta seima,o po antrojo vaikelio gimimo viskas tik dar sustiprejo tiek rupestingumas,demesingumas ir visa kita kas geriausia tiek man,tiek vaikuciams:)

    Bosiene

  8. 1

    manau gerai pasakyta. Ypac manau santykiai labai pablogeja arba isirsta, jei pora buna priversta gyventi kartu ar tuoktis tik del vaiko, kai iki tol ju santykiai buvo nerimti... :) ir taip pat aisku svarrbu manau moteriai nesubobeti, vaikui gimus:)

    dntbnt

  9. 1

    mano vyras pradejo dar stipriau mane mylieti,tikrai musu santykiai nepablogejo

    Lafe

  10. 1

    Na pakelet cia man nuotaika rytui :))) kaip smagu, kad tik gerai visom viskas. Dziaugiuos uz jus :)))

    dntbnt