• 13ats.

    13 gimtadienis, uz puse men mano dukros gimtadienis, nesugalvoju ka jai padovanoti?

    tik nesakykit kad pinigus, nes tai nesamone, drauge savo vaikam visada dovanoja pinigus, atseit nusipirks, ka nores, bet man tokia mintis nepatinka

    ingacVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    13metu merginai manau tiktu: kvepalai, kosmetika (nebutinai dekoratyvine, labai tinka ir kaukes), masazas, gal knyga apie tai kaip atrodyti graziai, tarkim apie makiazo pamokas ar pan. arba tiesiog ceki nupirkit, tada tikrai kazka nusipirks.

    padraika

  2. 2

    jei visiškai nenutuokiate, ko ji trokšta, nusiveskite i kokia parduotuve ir nupirkite, ko ji noretu

    skiautine

  3. 2

    as tai siulyciau dovanu ceki i koki Droga ar Eurokos kosmetikos parduotuve, ten juk ne vien kosmetika bet ir visokie papuosaliukai, kvepaliuikai ir t.t. 13 metu tai jau visa panele - pati issirinks ko noretu bet tuo paciu tai nebus pinigai :)

    arcita

  4. 2

    jei neturi dviračio galite nupirkti, arba iš rūbų ką nors, manau tokio amžiaus panelytei jau patinka puoštis, aš pirkdavau dažniausiai džinsus, suknelę žiūrint kokių rūbų reikia...

    iinnggaa

  5. 2

    Gal jai reikia telefona pasikeisti i nauja? :) Butu puiki dovana mobilus telefonas.

    Imbiere

  6. 2

    Priklauso nuo pomėgių ir jūsų galimybių, bet gal į kokią stovyklą norėtų važiuoti, ar atvažiuoja mylima atlykėja, pvz., Lady Gaga ir ji norėtų į koncertą. Turėdama kelias idėjas, prie progos kalbant, galite užklausti užuominomis.

    Lauryytte

  7. 2

    Puiki pinigų alternatyva - dovanų kuponas, jeigu jau nežinot, kas jūsų vaikui patiktų. Bet tokio amžiaus vaikas visada turi kokių didelių pomėgių ir norų, tad į juod ir atsižvelkit. Jūs mama, turit žinot, geriausiai, kas jūsų vaikui patinka. Nes man atrodo geriau dovanot pinigus, negu kad rūbą, knygą ar kitą daiktą, kuris vaiko visai nenudžiugins.

    Gebene

  8. 2

    As irgi savo vaikui niekad pinigu gimimo dienos proga nedovanosiu. Tai man atrodo per daug pavirsutiniska. Kokie tolimi giminaiciai gali dovanoti pinigus. O dukrai galite padovanoti kazka, atsizvelgdama i jos pomegius. Gal uzuominomis paklausinekite, ko noretu? :)

    Yuki

  9. 2

    na ziurint kas jai patinka jei save grazinti tai galit kosmetikos , paskui plauku prieziuros rinkinuka

    Anonimas

  10. 2

    o koks jos pomegis?uz kokia suma galvojate jai kazka pirkti?jei megsta gyvunus tai nupirkit koki gyvuneli-vezliukus,zuvytes ar pan.galkoki bilieta i megstamos grupes koncerta,kazkoki daikta-kad iir nauja telefona ar fotoaparata,nes merginos megsta fotografuotis save ir pan.sunku pasakyt ne nepasaket ka megsta jusu dukra.arba koki praktiska daikta-arteja vasara tai koki nauja maudymuka.jei megsta puostis tai kazka is papuosalu.daug varijantu yra.

    mylime