• 60ats.

    Ka manote apie tai kad Mergaite jau pas Stanke? Na, as ja taip vadinu, nes ta moteris man tikrai nepatinka, ir nemanau jog ji nusipelno mamos vardo... O ka manote jus? Ar pritariate tam kad dabar jos dukra su ja gyvena ar ne?

    YukiKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 11

    O jeigu vistik ji nekalta ir Stankūnaitė pasipriešindama Kedžiams ir Venckams užsitraukė nemalonę. Kodėl nelabai žmonės atkreipia dėmesį į psichologų žodžius, kad jeigu mergaitę ir patyrė seksualinę prievartą, dar buvo galima padaryti taip, kad jai tai liktų tik pasąmonėje. Pasak kai kurių psichologų, Venckų ir Kedžių elgesys prlygsta seksualiniam smurti, nes mergaitei kiekvieną dieną daroma žala.
    Mergaitė buvo atiduota Kedžio globai pagal kažkokį policijos pareigūno raštą, kad neva Stankūnaitė galimai dalyvavo seksualinio smurto prieš vaiką veiksmuose. Teismai atima globą iš mamos tik išimtiniais atvejais ir tik esant labai rimties pagrindams, man čia atrodo, kad teismas priėmė tokį sprendimą ir neleido mamai net matyti mergaitės, nes Venckienė teisėja.
    Kitas klausimas, kaip mergaitė gali pasirinkti kur nori gyventi, kai gyvena pas Venckienę. Idealiausiu atveju ji turėjo būti nuvežta į neutralią aplinką (pvz., vaikų globos namai) ir po pusės metų ar daugiau pasirinkti kur nori gyventi. Ji beveik neprisimena to laikotarpio iki 3 metų, kai gyveno su mama.
    Aš nesu nei už vieną pusę, bet manau, kad jeigu iš Jūsų bet kurios atimtų vaiką, Jūs tikrai padarytumėt viską, kad jį galėtumėt susigrąžinti ir norėtumėt, kad vaikas gyventų su jumis. Tai tik mano nuomonė.
    Iš patirties žinau, kad vaikų globos namuose gyvenantys vaikai laukia savo mamų, nors jos būna ir tikrai asocialios, vaikai myli savao mamos, kad ir kokios jos bebūtų.

    Lauryytte

  2. 8

    Iš tos informacijos, kuri mums prieinama, susidarau nuomonę, kad vaikas turi būti su mama.

    Ausra

  3. 5

    Tikiuosi baigsis si istorija. Labiau palaikau Stanunaite. Bet LT yra didesniu ir baisesniu dalyku, kuriuos reik sprest, afisuot, galu gale, jei mitinguot, tai ir del visos padeties LT, del korupcijos, nusikaltimu auksciausiuose sluoksniuose ir t.t. O cia, atrodo, kad zmones neturi kas veikt, sedi, budi prie namu... Patys kaltina visus, tik ne save - o ka tas vaikas mate apsuptas zmoniu, policijos ir t.t. Aisku, labiausiai gaila vaiko - del visko....

    reda83

  4. 5

    Aš nemanau, kad mergaitė dabar gali pasakyti, ką jinai myli ir ko ne, ji gyvena su Venckiene ir kiekvieną dieną girdi apie mamą tik blogus dalykus. Ar vyko seksualinis smurtas prieš ją niekas nežino, nekaltumo prezumcija yra toks dalykas, kurio verta laikytis. Vistik jeigu nevykdyti galima šiuo atveju teismo sprendimo, tai galima bet kokiu atveju nesilaikyti įstatymų. mergaitė galėtų pasakyti ką jinai myli tik pagyvenusi atskirai nuo abiejų pusių, tada ir galima paklausti, myli mamą jinai ar ne. Mano nuomone, neiviena pusė nepaiso vaiko interesų, mergaitei reiktų kuo greičiau viską užmiršti, jeigu tai ir įvyko, o ne kiekvieną dieną mokytis žodžių "pedofilas" ir t.t..

    Lauryytte

  5. 4

    labai gaila, kad mergaite su stankunaite... juk pati mergaite sauke,kad nenori buti su mama, o ja isplese prievarta :(( labiausiai gaila mergytes :(

    cooliuke

  6. 4

    baisus paemimas,nepalaikau tokios a la motinos stankunaites

    sandritute

  7. 4

    nepritarciau,bet mes cia nieko nepadarysim,josgeras uznugaris

    Anonimas

  8. 4

    O aš palaikau Lauryytee's nuomonę ir kaip tik dėl to, kad pati turiu du vaikus. Man globėja daro visiškai neprognozuojamos įspūdį :).

    Ausra

  9. 4

    negaliu ziureti teliko nes visur ta pati rodo mane tai nerviskai veikia tiesiog siutina, supy..... lietuva tuoj cia isvis nebeliks jaunu seimu as jau ir dabar pradedu bijot del savo vaiko kaip reiks eit i darzeli mokykla ir ttt...krc truksta zodziu vistiek ta stankunaite kas nors pastatys i vieta su laiku jos gi visa gyvenima nesaugos apsauga ir be to ji jau zinoma visame pasauly ne tik lietuvoje

    alisija

  10. 4

    siaubas siaubas siaubas... prasmirdę pedofilai nugalėjo.verdu visa iš pykčio...

    Nojukas