• 28ats.

    Kai giriate draugų, giminaičių vaikučių grožį, darote tai nuoširdžiai? O gal jums visi vaikai gražus? Ar netenka kartais pagražinti tiesos - pasakyti, kad vaikas labai gražus, nors iš tikrųjų jis jums niekuo neypatingas, tačiau tai darote, nes pati kaip mama žinote, kaip malonu girdėti komplimetus dėl vaiko (ar dėl kitų priežasčių)...

    Vita_321VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Meluočiau, jei sakyčiau, kad visi vaikai man gražūs. Tačiau net jei ir gražus, negiriu. Verčiau pasakau, kaip gražiai atrodo arba kokia žavi jo šypsena, didesnio vaiko pagiriu rūbelį ar žaisliuką :)

    Ausra

  2. 4

    Jei man atrodo grazus vaikas tai ir pasakau kad grazus, bet per daug neliaupsinu. Jei nera man simpatiskas vaikas, tai nieko ir nesakau. Kazkaip nesigauna man svetimus vaikus girti, man mano pats graziausias.

    kvapni_feja

  3. 4

    jei pats vaikas gražus - būtinai pagiriu:) o kartais pasakau,kad labai gražūs plaukučiai ar akytės, bet sakau tai nuoširdžiai :)

    Nojukas

  4. 4

    Manau, kad visi vaikai savaip gražūs ir girdama juos, tikrai sakau tiesą, man visi vaikai labai gražūs ir įdomūs, jie nuostabūs.

    Lauryytte

  5. 3

    Kas grazu butinai pagiriu. O jei kas nepatinka tyliu arba pagiriu tik tam tikra vieta, kuri is tikruju yra grazi, pvz plaukai, akys..

    Imbiere

  6. 3

    buna pasitaiko visokiu vaikuciu, bet siaip stengiuosi sakyti, kad grazus jei taip is tiesu yra, o jei ne tai tada is vis geriau patyliu...

    cooliuke

  7. 3

    Man visi mazi vaikuciai yra mieli,bet tikrai nevisi grazus.Nedalinu nenuosirdziai komplimentu vaikuciams vien del grozio,galima ir kitoki komplimenta pasakyt.

    grirute

  8. 3

    Niekada negiriu vaikų per "prievartą", jei vaikas nepatinka to motinai niekada nesakau, bet ir negiriu vien tam, kad pamaloninčiau, man patinka nuoširdumas.

    iinnggaa

  9. 3

    na visi nebuna grazus bet niekad blogo nesakau visad gerai tik...

    Anonimas

  10. 3

    Jei pagiria mano vaika,tuomet ir as pagiriu ju vaikus,nors galbut jie man yra nelabai grazus,bet is mandagumo atsakau tuo paciu.

    marinaaa