• 14ats.

    Ar normalu kad 2metu dukryte visdar blaskosi naktimis,miega neramiai,verkia,rikcioja?

    sako tai isaugama,bet kada????....ar nereiketu kreiptis i neurologa konsultacijos?

    Kalnietiene1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mus jau ryt bus trys metai,miegame ir miegojome ramei:)

    domisi

  2. 3

    gal mergyte yra kazko issigandusi ir del to, taip neramiai miega?siulyciau apsilankyti pas niaurologa.

    cooliuke

  3. 3

    Maniškė irgi tokia pat,nors mums jau 2m.5mėn.Būna visokių naktų,tai pilvuką pučia,tai šiaip blaškosi,kai sysiuko nori,keliamės padarom sysiuką, po to kol užmiega...na,žodžiu irgi vargstam:)Nors šiaip paėmus,tai džiaugiuosi,kad tos grynai bemiegės naktys jau pasibaigė,nes būdavo,kad reikėdavo naktimis supti ant rankų,o mums jau buvo tikrai virš metukų,o iki metukų,tai iš vis labai blogai miegodavo...Tas neurologas mums nieko nepadėjo,kažkokių žolelių tinktūrą išrašė,bet nuo jos nė kiek nebuvo geriau.Situacija pasikeitė į gerą kai išdygo visi 16 dantukų,kolkas tiek ir teturime.

    vitalijus

  4. 3

    siaip vaikai buna kad neramiai miega jei vaikas buna isgasdintas.pati pamenu kai man buvo kokie 6-7metai o as naktimis verkdavau,sokinedavau,blaskydavaus,nes kaimynu mergaite vyresne mane buvo labai isgasdinus su visokiom raganaom,velniais ir pan.nesakau kad jusu dukra taip isgasdinta,bet gal kada issigando kokio svetimo zmogaus,gyvuno kokio ar taip koks ivykis buvo..maniskis neramus labai budavo nes kai buvau nescia padareme avarija ir del to labai pergyvendavau ar nieko nenutiks vaikui,ar viskas gerai,naktimis sapnuodavau nesamones ir pati save vargindavau tokiais mastymais,todel manau tai maniskiu persidave ir jis man naktimis beveik nemiiegodavo,verkdavo..bet galit nueiti pas neurologe,mes buvo nesenai,gavau tikrai naudingu patarimu ir pagyrimu:)

    mylime

  5. 3

    manajam taip buvo,nesinau matyt toks vaikas nes sveikas buvo

    Anonimas

  6. 2

    galbut kazko isisgandusi...arba sapnuoja

    ErikaP

  7. 2

    O kiek dantuku truksta iki 20-ties? Jeigu tiek neturi, visai normalu. Mano dukriukui tuoj du metukai - iki pilnos komplektacijos truksta 3-iju dantuku. Tai naktys nekokios... Kelinejasi ir praso mano pienuko kartais ir po 5-6 kartus. Tai del dantuku.

    Anonimas

  8. 2

    Sakyciau nelabai normalu,gal kas trukdo naktim ilsetis,uz tai ir miega neramiai

    ruta26

  9. 2

    As nuvesciau pas neurologa, blogiau nebus. Du metai, jau turetu isaugti. Pas mus su tuo problemu nera, blaskydavosi tik kai dantys kaldavosi.

    kvapni_feja

  10. 2

    Apsilankykit pas neurologa,blogiau nebus ir jums paciai ramiau bus.

    grirute