• 7ats.

    Primaitinimas kosytem nuo 4 menesiu

    Mielos mamytes gal galite pasidalinti savo mazyliu namie gamintu tyreliu ivairove? kaip jusu mazyliai jas valge ir po kiek suvalge?:) nuo kada jau davete saldzios tyreles?

    RrrrrrPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    primaitinima pradejom nuo 4 men. pirmiausia nuo darzoviu tyres. bent as pirma daviau buviu tyreles, po to ivedziau moliuga, kai priprato tada brokoli, morka, kalafijora ir kopusta. ir kasdien vis kaitalioju ingridientus. padarau pvz bulve+morka+moliuga - sita megsta labiausiai nes gana saldi kose. kita diena buna bulve+brokolis+morkyte. nu ir taip zaidziam :)
    valgo gana noriai, is pradziu po nedaug gal po pora sauksteliu+pienukas. paskui norma vis didejo ir 5 men jau valgo 200ml drasiai. duodu kiek ji pati nori, bet svarbu kad vaikas moketu parodyti kad jau nebenori ir nemaitinti per prievarta.

    arcita

  2. 2

    Jeigu maitinat savo pienu,tai jokiu primaitinimu nereikia,nebent vaiko svoris visiskai neauga.
    As duodavau pirktines tyreles,pradejom nuo bulviu,paskui vis ivedinejau nauja darzove,su vaisiais geriau palaukti,kol pripras vaikas prie darzoviu,nes jeigu ispradziu duosit saldzia tyrele,tai paskui vargsit,nes vaikas nenores imti darzovieniu.

    Jolka123

  3. 1

    Labai aciu uz atsakymus :)

    Rrrrrr

  4. 1

    Labai gerai jolka pasakė,jei maitinat MP ir svoris auga,tai jokio primaitinimo nereika nors ir iki metų.Na,o jei jo trūksta, tuomet sutiksiu taip pat su kitomis ,kad geriausia pradėt nuo daržovienių.
    poto grūdų košyčių,ir tik minimaliai vaisių tyrelių valgyt paskiausiai. Produktus kombinuokite kas kart kuo įvairiau.

    Anonimas

  5. 1

    man atrodo dar ciut peranksti,gal bent palaukite kito menesio....

    domisi

  6. 1

    kodėl būtent nuo saldžių? kaip tik saldžias duot reiktų jau po to, kai priprato prie ne taip saldžių tyrių... mes pradėjom morkų tyrę, po to bulvytę kartu su morka ir t.t.

    Kadangi valgė mp, tai primaitinimą pradėjom nuo 5,5 mėn.

    Rugsėja

  7. 1

    kadangi pati nemaitinau,o misinukais,tai primaitint kosytem pradejau nuo 4men.is pradziu duodavau bulviu kosyte,poto su kopustu,poto morka,veliau brokolius ivedziau,kalafijorus ir pan.poto mesyte.o dabar 8men ir valgo labai daug ka.jei nebenori jau,tai papurto galvyte i sonus;D

    mylime