• 20ats.

    kai siandiena,buvome centre,tai masiau nestke,na turbut dar koki menesiuka ir gimdysis,bet apsirengusi tai,net nezinau,kaip jai potogu,drabuzeliai jau tiek aptempti,trumpi,siaip man moterys kai laukiasi atrodo tokios grazios tokios svytinsios,bet turbut buna isimsiu,gal ir jum yra teke tokiu pamatyti?nes as manua kad moteris save turi priziureti per nestuma ir neapsileisti,bet ir nepersistengti

    kristina99Rūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    paprasčiausiai gal moterėlė nebeturi rūbų kuo apsirengti, visi maži, o jei liko koks mėnesiukas iki gimdymo tai ir nebesiperka, nieko aš čia blogo nematau, pati rengiausi ką turėjau į ką įlindau ir nesukau sau galvos tuos kelis mėnesius kas ką pagalvos.

    iinnggaa

  2. 4

    na as tau pritariu.Nes kam tada butu gaminami specialus rubai nesciosioms,jei visos vaikstytu su tokiais rubais kurie tam nera pritaikyti.As per pirma nestuma visa pravaiksciojau su trnigais laisvais,o sy karta perku nesciosios rubus,ir jauciuosi super,ir yra tikrai labai graziu rubeliu,o ypac gerai,kad jie ir yra tam skirti ir niekur nenerze,net kartais pagalvoju kur tas mano pilvas :) jausmas geras.

    gabija1

  3. 4

    na man gražu kai aptempti drabužiai , išryškina pilvuka . bet jai jis lenda lauk ir sijonas koks mini , na man nesamoningai atrodo ,

    IlonaP

  4. 4

    nedevejau ne vieno aptempto drabuzio kai laukiausi, kazkaip nejaukiai jauciausi su tokiais, nes nebuvau pratus, kad pilnas ne plokscias :)))

    Adri

  5. 3

    Koks skirtumas kaip apsirengus, jai jei patogu? Gal ir i jus ziuri kiti ir sako zinai ka, maciau tokia moteri va taip ir taip apsirengusia! Maziau kreipkit demesio ir sukit sau galvas.

    Anonimas

  6. 3

    tikra tiesa, kad besilaukianti moteris turi save priziureti ir atrodyti graziai....bet visa tai turi buti proto ribose :) as asmeniskai nenesioju aptemptu ar mini stiliaus drabuziu, renkuosi tokius drabuzelius, kad tiek man, tiek leliui butu patogu.

    cooliuke

  7. 3

    Esu mačiusi su miniaku,pilvas plikas...baisiau nebūna.Labai nehigieniškai atrodė...Žinoma,kad moteris turi prisižiūrėti save per nėštumą ir rengtis pirmiausia taip,kad pačiai būtų patogu ir kad,neapsitemptų per daug,nes kas per daug,tai nesveika:)

    vitalijus

  8. 3

    aš irgi manau,kad turi būti viskas savo ribose

    Pabuciuok

  9. 3

    Mano manymu nesciai moteriai aptempti drabuziai netinka,ypatingai kai pilvas buna isvirtes. Man grazu kai apsirengia laisvais,krentanciais drabuziais.

    marinaaa

  10. 3

    na man baisiai atrodo kai vaiksto trumpom bliuskutem kad matos bamba ir daugiau....na bet as taip nevaikscau ir mazai tokiu tematau

    Anonimas