Atsakymai

  1. 2

    Mes su vyru esam romantiska savaitgali tureje Druskininkuose, Pusyno viesbutyje, tai kainos labai nekando. Internete gali rasti ju pasiulymu paketa. Mes bent jau buvom labaio patenkinti. Turejom dvi nakvynes, vizita i druskos gydykla su baseinu, turkiska pirtimi ir masazu, kita diena masazas viesbutyje, lakstem issinuomotais dviraciais po misko takelius ir Nemune kasdien plaukia laivelis su ekskursija i Liskiava, ten galima apziureti baznycios griuvesius ir vienuoliu mumijas, Liskiavos pilies griuvesius. Siulau pabandyti :))

    Agne

  2. 1

    Mes su vyru vaziuojam i kursiu nerija(pervalka ar preila)apsistojam poilsio namuose ir pabunam,para apie 130lt

    ruta26

  3. 1

    siulau palangos viesbuti " meduza" ten labai grazu ir arti juros bei labai nuostabi aplinka

    ervijota

  4. 1

    Romantiskai galima ir netoli namu t.y. prie artimiausio ezeriuko.Reikia:geros draugijos,palapines,ciuzinio,miegmaisio...ir gera nuotaika garantuota.

    gintarep

  5. 1

    Vykute,mes panasu paketa ir turejom, kad savaitgalis jaunai porai vadinosi. Atvyksti penktadieni po pietu ir tik sekmadieni popiet isvaziuoji, ir svediskas pusryciu stalas ir visokios proceduros ir masazai ieina i ta kaina. Nepasakyciau, kad 200 Lt zmogui uz toki paketa yra daug.

    Agne

  6. 1

    Na, bent jau Druskininkuose siuo laikotarpiu vis dazniau buna ivairiu akciju, pvz. dvi nakvynes viesbutyje+ uz ta pacia kaina du masazai, pusryciai arba valanda boulinge ir kelios proceduros. Tokias ir panasias akcijas vykdo Vilnius Spa, viesbutis "Druskininkai", viesbutis "Medea". Nors ir kiti viesbuciai kartais turi special savaitgalius uz special kaina. Reikia internete panarsyti:)

    vykute

  7. 1

    As gavau i pasto dezute bukletuka su poilsio vietomis, kainos nera mazos bet manau gauni viska kas priklauso kainai:)155 lt - 275 lt, vienai parai, vienam zmogui, taciau i kainas ieina labai daug proceduru,baseinai ir pan.
    internetinis psl.: www.spatravel.lt

    Doviliuke

  8. 1

    Mes buvom apsistoje viesbutyje Druskininkai, tai brangoka. bet i kambario kaina ieina valanda SPA ir puikus svediskas stalas, nemokamas parkingas automobiliui. o dabar vaziuosim i sodyba 80 km nuo Vln, uzsisakiau mums kambariuka savaitgaliui, tai ziuresim ar patiks. bet nelabai brangu:) privargau kol sodyba radau, galu gale pasiule cia mamanijoi Aureluze:) aciu jai!

    dianela