• 6ats.

    Kaip patartumete gydyti vaikucio sumusimus, sunelis (beveik metuku laiko) prasimuse virsutine lupyte ir apacios, pasirode kraujas, o dabar jam labai sunku valgyti, gerti, nes zaizdele jam matomai grauzia... ka daryti?

    dellta1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na manau pries tai ledo reikejo uzdeti,o dabar po truputi vis pavalyk su vandenuku jei bega kraujas,vaikams greitai gyja zaizdos,tai greit praeis ir t nei neprisiminsit ;)

    gabija1

  2. 3

    Mano mažylis irgi neseniai buvo prasiskėlęs lupytę.. Ech, vaistukais jokiais netepiau, tiesiog stengiausi maistą švelnesnį duoti,kad nedirgintų gleivinės

    Pabuciuok

  3. 1

    vaistu kaip ir nera,venkite labai karsto ,salto ir rugstaus maisto,kelios dienos ir praeis

    ruta26

  4. 1

    tik neklijuokit jokiu pleistru, nes geriausiai ir greiciausiai zaizdeles gyja kai joms leidziama kvepuoti. Buna kitos patepa bepanthen tepaliuku, bet nesu tikra ar pagreitina gyjima.

    Lulu

  5. 1

    Nieko nedarau laukiu,kol sugis ir viskas bus kaip buve:)

    Bosiene

  6. 1

    Neduokite maistelio per šalto ar per šilto.Kąsniukus mažinkite per pus,jei maitinate jau šaukšteli.Į maistą nedėkite nei druskos,nei prieskonių ir venkite cukraus kol sugis.Reikės truputuką kantrybės,nieko blogo nenutiks jei trumpai atsisakys ir valgyt,tuomet dazniau pasiūlykite atsigerti.

    Anonimas