• 2ats.

    Ponas kosulys

    niekaip nesuprantu... zodziu taip, gyvename airijoje(daktaru normaliu nera) vaikas pradejo pakoseti, is pradziu tepai tepaliuku krutinyte, padukus, nupirkau vaistineje sirupo nuo kosulio spec vaikams. ziuriu nieko negelbeja, nelekem pas savo seimos gydytoja. pasakiau jam situacija kas kaip , nuo kada prasidejo kosuliukas(kitu ligos pozymiu nera) pasakiau kad noreciau jog jis paklausytu ar niekas nesikabina prie plauciuku, nes jis ilgai kosti(kosulys laikesi savaite) paklause sako BRONCHITAS, gireztai liepe nutraukti sirupo girdyma vaikui(pasak jo as tik zudziau savo vaika ji girdydama nes vaikas turi issikoseti bacilas) zodziu taip ir padariau, israse flakoneli purskiamu vaistu(kaip astmininkams) susake kaip supurskti ir t,t... zodziu viska padariau ... vaikas atrodo lyg nustojo koseti dienos metu, bet jau trecia savaite kosti naktimis.. nuo kosulio atsikelia, verkia... klausimas, ka daryt? aciu atsakiusioms.

    dellta1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    bronchitas ne juokai, eikit pas kita daktara, kosulys jau isisenejes, reikia gal ir rimtesniu vaistu, kraujo tyrima pasidarykit, kad uzdegimo nebutu.

    kvapni_feja

  2. 1

    pas mus bronchitas yra gydomas antibijotikais ir dar israsydavo plius sirupuku atsikosijimui,jai neturedavome inhaliatoriaus,manau gydytojas kaskaip kitaip pas jus ziuri negu pas mus nes seip sirupai nepablogina,manau tikriausiai yra galimybe pasirodyti kitam gydytojui nes bronchitas isisenejas visai blogai yra mums kai buvo bronchitas net nekilo temp viena kart tik paskui staigiai uzkyla jai negydai....

    Anonimas