• 13ats.

    Nusipirkau toki kremuka, del speneliu, maitinant kudiki GARMASTAN, gal kas esate naudojusios, ar jis veiksmingas? Nes ant pakuotes parasyta, kad tepti pries maitinima, va to ir nesuprantu, kodel pries maitinima,ka jis gali jau bepadeti?

    Zeme_Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai geras tepaliukas.
    Ji naudoti galima tiek,kiek jum reikia,nebūtinai tik prieš maitinimą.
    Prieš maitinimą tepate tik tuomet,jei jau pradėjote jaust perštėjimą ar spenelius isiskaudą žindimo metu.Tam kad jie nepradėtų skeldėti.
    Nes jau nukramtytus užgydyt prireiks ir kantrybės ir ištvermės maitinat mažylį.
    Garmastan tepaliukas tikrai labai greitai ir puikiai užgydo sutrūkinėjusius spenelius. kažkur per 3-5 dienas sugyja visiškai.
    Žindymo metu jo nuplauti nuo spenelių nereikia,nes jis saugo mažylį ir nuo infekcijos,galimos kraujuojant speneliams ,kad jį nepersiduotų.

    Anonimas

  2. 2

    po maitinimo tepdavau as..nors kitos tepa ir pries maitinima..nekenke sako jis siaip vaikiu..bet pati pabijojau ir tepau po.man jjis padejo.

    indraya

  3. 2

    Man labiau padejo Maman kompresiukai, nors Garmastan kremukas irgi nera blogas. Siaip as tepdavau po maitinimo ir pries maitinima nuplaudavau, nes kazkaip vaika maitint tuo kremu nesinori... Pries pat maitinima tikrai netepdavau.

    Isnykstanti

  4. 1

    vienai gali buti veiksmingas, kitai ne. nepabandziusi nesuzinosi. as naudojau garmastan ir man jis buvo liuks. tepdavau ir po maitinimo ir pries maitinima. be to, nuplauti jo nereikia pries maitinima. man jis buvo nepamainomas daiktas.

    romantike

  5. 1

    Manau, tikrai geriau tepti PO maitinimo. Juk vaikas ta krema "suvalgys" zindant, o tai nera gerai...

    Yuki

  6. 1

    Aį tepdavau irgi po maitinimo, taip pat naudojau Multimam kompresus. Abudu man labai patiko ir padėjo.

    Lauryytte

  7. 1

    As irgi ji turiu, bet panaudojau gal tik pora kartu, nlb jis man padejo, geriausia savo pienuku patepti speneli,kaip man gydytojas pasake, tai jis tik sausina speneli, o pienukas drekina:) o ir siaip tas garmastanas kartus man, tai kazkaip vaika maitint juo...nekazka:) ir is vis, kai pirmas vaikas tai prisiperki visokio s..., kurio net nepanaudoji;]

    Mystica

  8. 1

    todel kad netaip skaudetu krutine:D deje as ir turiu germastan tepalo net nenaudoto galiu kam padavonoti? nes per 8men neteko nei karto nieko tepti kudikis gerai apziodavo speneli.

    Anonimas

  9. 1

    Naudojau ir as ji, buvau labai patenkinta. Tik irgi tepdavau po maitinimo, o ne pries :)

    esperanza

  10. 0

    Man tai nieko geriau nera uz sviestmedzio (taukmedzio) sviestuka, jis ir naturalus ir nekenksmingas. Jau maniau, kad teks mesti maitinti, speneliai nuo nukandziojimo ir plysinejo ir puliuot pradejo, bet viena pazystama pasiule pabandyti sviestmedzio sviestuka, nes pati juo buvo issigydziusi, tai kuo puikiausiai padejo. Ir dabar dar profilaktiskai 1 k. dienon pasitepu.

    Anonimas