• 22ats.

    Teisybe ar mitas?

    Kaip manot teisybe ar mitas, tai kad kuo maziau stengiames del vyru, tuo labiau jie stengiasi del musu? Gal kuriai taip buvo?

    dntbntJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Taip,tiesos tame yra...Kai draugavau su vaikinu,tai jam iš vis nerodžiau dėmesio,nes paprasčiausiai aš jo nemylėjau,o jis mane dievino,tai dėl manęs jis labai stengdavosi,o iš manęs to nesulaukdavo,bet vieną dieną jam tai atsibodo (ačiū Dievui) ir mes jo iniciatyva išsiskyrėm.Aš labai bijojau jį palikti pirma,nes galvojau,kad jis manęs nepaliks ramybėje,persekios ir neleis ramiai gyventi...

    vitalijus

  2. 3

    manau toks yra gyvenimas - gauni tiek kiek duodi... jei tu visai nesistengsi tai nesitikek kad ant ranku nesios. mazos staigmeneles, atviri pokalbiai, pagarba ir demesys daro stebuklus. tik aisku cia jau priklauso nuo situacijos - jei mtai kad taves nevertina ir isvis negerbia tai kazin ar norisi dar del kazko stengtis.. kaip ir sakiau - kiek duosi tiek gausi :)

    arcita

  3. 2
  4. 2

    Mano nuomone tai yra mitas. Zinoma, kad reikia stengtis, bet zinoti ribas.

    Yuki

  5. 1
  6. 1

    as irgi galvojau, kad reikia buti nepasiekiamai, nesistengti del vyru, ir toks elgesys nedave jokiu rezultatu, nes vyrai galvodavo, kad man ju nereikia ir nebeskambindavo, tad nieko nepasiekiau, nes dabar vyrai islepinti paneliu demesio, cia senovej gal tiko tas mitas, nes vyrai turejo ''medziotojo'' charakteri ir kovodavo del ''grobio'', o dabar moterys kovoja :)))

    vinipukas

  7. 1
  8. 1
  9. 1
  10. 1