• 14ats.

    sveikutes, kaip sumazint nervine ytampa,,,?atrodo tuoj palusiu,,

    vyras isvykes jau 2men, likau su su dukryte,bet jau nebegaliu,nebeturiu kantrybes su ja :( pavargau aiskinti,rekti,kad negalima,,o ji vistiek savo daro,nebezinau atrodo kartais kad nebegaliu su ja but,,,,net verkt pradedu,,,

    AnonimasMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    Ne,tu viena Vaidute tokia:)Aš irgi viena esu,vyras išvykęs į užsienį jau greit 2 mėn.bus,tai irgi visko būna,ir nervai nelaiko,ir pabliaunu sau viena...Vat reikėjo pas gyd. vežti,o teisių neturiu,tai laksčiau po visą kaimą kol suradau su kuo nuvažiuot...Nors ir gyvenam kartu su uošviene,bet ji turi savo darbus,ji nuolat dirba lauko darbus,o aš su vaiku daugiau namie krapštausi.Žinok uošvienė - ne mama,į ją per daug neatsiremsi ir neišsipasakosi,o tai kai pasakys ką,tai ir užsičiaupsi...kad maždaug ''vyras dirba užsienyje,pinigus kala,o tu čia su vienu vaiku nesusitvarkai.''..Mano vyro brolio žmona turi du pametinius vaikus,vyras irgi užsienyje,ji pastoviai viena,vaikams 3m.8mėn. ir 1m.5mėn.Tai irgi ''kariauja'' ir tiek,tokia jau mamyčių dalia:)Gal tau PMS dabar todėl taip jautriai reaguoji.Pamenu,kai vyras išvyko tai dvi dienas prablioviau ir valgyt nieko nenorėjau,tuomet man kaip,tik PMS buvo,todėl taip jautriai ir sureagavau.Nežinau ar padėjau kuom,bet mūsų vaikai - mūsų laimė,tad džiaukimės jais kasdien,nes užaugs ir išeis,nebus kuo pasidžiaugti,ko paguosti ar nuraminti.Mylėkim juos tokius,kokie yra,nes jie MŪSŲ VAIKAI...:)

    vitalijus

  2. 3

    Mes irgi neturim kam palikti savo vaikų ir, nors ir vyras niekur neišvykęs, bet tiek dirba, kad kartais tiek jį ir tematom. Man tokiomis minutėmis labai gelbsti suvokimas, kad tai laikina, vaikai greitai užaugs, o dabar nebūtina, kad viskas būtų idealu, tad nebepuolu visko tvarkyti, stengiuosi į viską reaguoti ramiau. Vaikams sumigus, jei pati neužmiegu, būtinai skiriu laiko sau (dažniausiai skaitau). Ir dar labai padeda susitikimas su draugėmis, kaimynėmis ir pan.

    Ausra

  3. 2

    Mano situacija tokia pat vyras isvykes jau 2 menuo.Vaikas aktyvus labai einu ir as is proto. :) na bet dabar pageriu vitaminu ir daugiau lauke bunu,su draugem susitinku ar seip kur nulekiu,pasikvieciu i sveciu.Stengiuosi neuzsisedeti ir tikrai nezliumbiu,kad vyro nera.I viska ziuriu taip,kad nera kitos iseities jis dirba ten,o as cia MAMA.Laikykites viskas praeina,kai grisite i darba pasiilgsite tokiu dienu :)

    lolitaaa

  4. 2

    na man situacija pazystama manau reikia magnio pagert raminaciu kokiu lengvu praeis,mano vyras ir isvaziuoja dabar tai ju is anksto zliumbiu,nevienai jums sunkiai yra,kartais as pagalvoju na drauge su kudikiu liko gimusiu katik ir isbuvo o as verkiu kad isvaziuos kad mazius jau beveik 3metu,tada man lengviau pasidaro kai ramini save galvoji kaip kiti varksta....

    Anonimas

  5. 2

    pavartok b grupes vitaminu (neurorubin l.gerai), jei tik yra galimybe iseik kuo dazniau papramogaut su dukryte i lauka, bandyk uzsiimti su ja, kad ir superaktyvi maze - niekur nuo to nepabegsi... bandyk atrast bent vaikui uzmigus kazkiek laiko paveikti ta ka megsti, kazkaip atsipalaiduoti.. gal kiek padetu..

    Anonimas

  6. 2

    ir as viena buvau su dukryte kai vyras buvo uzsieni :) daznaiu iseik pasivaiksioti,kaip viena mama minejo dziaukis graziu oru,man labia padejo leidziami vitaminai B,labai nuramina nervus :)

    dzionike

  7. 2

    uztad kad labai aktyvi,visur eina,lenda,lipa,vercia viska,, nebespeju paskui lakstyt,, o palikt nera kam, brolis dar permazas,o seneliai kaimuose dirbasi,,taip kad viena likau,,

    Anonimas

  8. 2

    o neiseina mazosios bent dienai palikti seneliams,broliui ar seseriai???.as tikiu kad vienai lb sunku ,o jei dar mazoji lb aktyvi...

    saulyte6

  9. 2

    nemačiau,kad viduje dar parašėte. Eikite su vaikučiu į lauką. Mano vyras buvo išvykes pusmečiui padirbėti į užsienį,o mes su savaitės laiko mažyliu likome Lietuvoje. Ir nepražuvau. Nebuvo labai lengva, bet kantrybė netrūko.

    Pabuciuok

  10. 2

    siūlau nusipirkti sedatif pc. Turėtų šiek tiek pagelbėti. Jei ta įtama dėl mokslų, tuomet būtinai darykite pertraukėles išeidama į lauką paivaikštinėti. Juk dabar taip gražiai viskas sužaliavę, žydi alyvos, grožėkitės tuo, stenkitės atispalaiduoti,giliau kvepuokite ir galvokite tik apie tai,kad viskas laikina, kad neverta nervintis ar jaudintis dėl tam tikrų dalykų, nes aplink yra begalė gražių akimirkų,kuriomis reikia džiaugtis ir megautis, dėl to turite būti stipri,kad būtumėt laiminga, argi jūs to neverta?

    Pabuciuok