Atsakymai

  1. 3

    zinoma,kad galima,galima net tuo atveju jei net jus butumete nesusituoke.

    gabija1

  2. 2

    Kreipiatės pas advokatą,poto surašytą pateiktą prašymą skyriboms pristatote į teismo sekretoriatą.Viską,kokių prireiks dokumentų paaiškins advokatė.

    Anonimas

  3. 2

    Alimentus galima prisiteisti ne tik išsituokus, bet ir esant santuokoje,bet kada to panorėjus,ir nesvarbu ar gyvenat drauge ,ar atskirai.
    Jokių normų kiek metų,dienų gyvenate kartu, ar išvis negyvenote nėra.

    Anonimas

  4. 2

    beabejo galima issiskirti ir prisiteisti elementus, net nebutina buti susituokus ,kad prisiteisti elementus, jei vyras pripazysta kad yra vaiko tevas. O jei nepripazysta tada teismas gali priwersti pasidaryti dnr tyrimus ir taip butu irodyta tewyste, ko pasekoje taip pat galima prisiteisti elementus

    Pingvin

  5. 1

    tikrai gali prisiteisti alimentus issiskyrusi ir ne issiskyrusi.o kreiptis reikia i advokata, kad surasytu ieskini, o kol vyks skyrybu procesas ir kol bus nustatytas alimentu dydis gali prisiteisti isankstini islaikyma, bet visus situos reikalus reikia tvarkyti su advokato pagalba.

    cooliuke

  6. 1
  7. 1

    zinoma kad galima elementus prisiteisia net nesusituoke

    mamyciuke

  8. 1

    aš jum atsakau į klausimą kaip teisininkė, todėl galit tikėti. Lietuvos Respublikos CK numato būtiną sąlygą - 1 metus nuo santuokos sudarymo, priešingu atveju jums skirs susitaikymo laikotarpį. Teismas gali atsižvelgti, jei skiriatės dėl sutuoktinio nusikalstamos veikos padarymo. Kai skirsitės prisiteisit ir išlaikymą nepilnamečiams vaikams. Teismo prašykit išmokas indeksuoti kasmet. Prireiks advokato, kuris jums kainuos nuo 200 litų ir..., priklausomai nuo advokato. gal galit gauti nemokamą antrinę tersinę pagalbą, kreipkitės pagal gyvenamą vieta

    labirinta

  9. 1

    alimentai prisiteisiami,o ne"batareikos".Galima prisiteisti,kreipkites i advokata

    ruta26

  10. 1

    sutinku su Gabene, paprastas zodis o dauguma nesugeba parasyt :)

    O atsakant i tema, tai visiskai nesvarbu jus susituoke buvot ar ne, jei vyras pripazysta kad tai jo vaikas, tai iseis prisiteisti pinigelius. Geriausia iskart viska aptarti su advokatu. Bet gal jusu vaiko tevas geranoriskai nusiteikes ir nuspres pinigelius vaikui duoti be jokiu teisiniu keliu?

    Adri