• 14ats.

    Vaikas pradeda zengti pirmus zinsnius. Nuo to laiko atsisako sedeti vezime. Ar galima tiketis kad tai praeis?

    Dukryte vos 5 min leidzia buti vezama vezime. Paskui baisiai klykia, bando issiropsti ir nori eiti. Ar jei Jusu vaikuciams taip buvo kai pradejo vaikscioti, po kiek laiko vaikai apsiramino ir viskas grizo i senas vezias? O gal jau nuo to laiko nebesileido veziojami?

    dianela1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Manajam,tas pats buvo,kai pradėjo vaikščioti,nelabai išsėdėdavo vežime,lipdavo laukan,bet po kažkiek laiko apsiramino,net ir dabar vežime normaliai sėdi,kai reikia eina pėstute,o kai reikia sėdi vežime... Manau,kad su laiku viskas bus gerai ir sėdės vežime ne protestuodama;-)

    debesėlis

  2. 4

    as ir manau, kad praeis.. vaikas ismoko nauja dalyka, tai nori bandyt ir bandyt.. neydomu vaziuoti :)))

    kristale

  3. 2

    Buvo lygiai taip pat - nei prisegsi, nei pasodinsi, tuoj ropščiasi lauk. Bet kai po žiemos vėl pasodinau į vežimą, labai patiko. Dabar atvirkščiai - tik pamato vežimą, iškart įsiropščia ir neiškrapštysi - nori važiuoti.

    Giedre

  4. 2

    kiek as pazistu vaiku visi isgyveno toki laikotarpi, o paskui mielai grizo i savo vezimus :) Mano viresnis net ir dabar pasipraso i brolio vezima, sako, kad jam sunku eiti ir nori, kad mama paveztu. O buvo laikotarpis, kai visai negalejau jo ten ikysti. Praeis ir tavo vaikuciui, jam dabar idomu vaiksciuoti, o kai ismoks tvirtai zengti tai ir idomumas praeis. Tikrai vezimo dar prireiks :)))

    mamyčiukas

  5. 2

    manau praeis juk smagu isbandyti naujei ismokta dalyka o atsibos ar pavarks pasiprasis i vezimeli

    LINOS

  6. 2
  7. 1

    maniskis dar pats nevaiksto,bet buna,kad lipa lauk is vezimo

    ruta26

  8. 1

    manoji jau vaiksto kaip pora savaiciu ir ta pati problemele. ilgai vezime nepasedes. tai einant pasivaiksciot as idedu jos megstamiausius zaislus, merliuka su kuriuo namie nesiskiria ir buna ramu. kiek pavaziuojam, kiek paeinam pestute. stengiuosi eiti pokaituko laiku i lauka, tai dar ir numiega. o issilakstymui tai i kiema isleidziu. ten su vyresnele pasivaiksto, su vaikuciais pazaidzia.

    ausra2

  9. 1
  10. 1