• 4ats.

    sveiki,gal kas daznai plaukiojat baidarem,ruosiames plaukti po 2 sav.,gal galit patarti,ka su savim imti,ko neimti,kaip elgtis.gal kokiu naudingu patarimu? nakvosim sodyboje,ne palapinese.

    axomLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nakvyne sodyboje labai palengvina toki zygi, ten ir isdziusit (jei pasitaikys apvirsti su baidare):) ir patogiai issimiegosit. Jei po dienos plaukimo visi daiktai jau "lauks" sodyboje, tai i plaukima belieka pasiimt tik pacius butiniausius daiktus, - geriamo vandens, uzkandziu, mes imam pora termosu su kava, nes daznai norisi silto gerimo, ypac jei diena vesesne. pravercia ir minimali vaistinele su pleistriukais, bintu, dezinfekuojanciu purskalu ir keliom analgetiku tabletem. turekit kremo nuo saules (nes visa diena ant vandens net ir apniukusia diena galima veidus gerokai nudegti) ir purskala nuo uodu. visus daiktus kurie bijo suslapimo sudekit i sandarius maiselius (prie turistiniu reikmenu, ar specialiose turistu parduotuvese buna net gi specialiu maiseliu daiktams nuo suslapimo sudet), o jei imat papildomai siltesni rubeli ar koki deki (siaip viena sausu rubu pamaina del visa ko nepakentu, jei tektu apvirsti), tai sudekit i patvaru siuksliu maisa (nepakens ir i dviguba:)) ir gerai uzriskit, galit lipnia juosta apvyniot.
    o jei iki sodybos plukdotes visa manta kartu, tai jau atkrenta visokie miegmaisiai ir palapines. lieka drabuziai persirengimui ir maistas. mes visad su kompanija darom bendra sumestini ir meniu dazniausiai buna makaronai su mesa is konservu (irgi nebijo suslapti,nebijo karscio, negenda, lengva transportuoti), i bendra puoda ir ant ugnies ir mazai vargo ir greitai ir daug bei nabrangiai iseina. po plaukimo visi alkani ir visiems buna skanu :)))
    plaukimo metu uzkandziui labai gerai lasinukai su duona, sotu, skalsu ir labai gerai "pakrauna batareikas" tolesniam plaukimui :)

    Meskeriotoja

  2. 1

    Man butiniausia yra drabuziai persirengti, nes slapiai ar dregnai nera malonumas poilsiauti. Isimetu koki stora megztini ar striuke vakarui gamtoj pasedeti ir siltas kojines miegojimui, nes man pastoviai salta buna :) Svarbiausia maistas, drabuziai ir gera nuotaika!!

    Imbiere

  3. 1

    plaukem pernai vasara.. tai kas butiniausia maistas nuo uodu purskalai :) ranksluostis sepetys

    Anonimas

  4. 1

    Ne daznai, bet plaukiam :) Pasiimti tik butiniausius daiktus.Purskalus nuo vabzdziu, dar gerai tureti lietaus lietpalti, taip pat papildomai isimesti binto ar spiritelio, nes tikrai prireikia :) Fotoaparatas, bet maiselyje sandariame laikyti, ir zinoma maistas.

    kvapni_feja