• 18ats.

    Iš kur perkata,sau nuo saulės akinius?Prekybos centruose,optikuose?Ir kiek galite sau leisti,geriems ,saulės akiniams?Tos kurios bandėte pirkti optikose,ar kada dar grįžot į pigesnį variantą?Kiek daugiausiai esat sumokėjusi,už saulės akinius?

    Pati turėdavau akinius nuo saulės piktus akropolyje, parduotuvėje.Tada mokėjau 50lt.Taip pat buvau turėjau ir pigesnį variantą iš prekybos centro pirktus.O dabar įsigyjau optikoje,tiek kaina,tiek vaizdas,akivaizdžiai skiriasi.Tikrai,jaučiasi skirtumas.Todėl,tikriausiai jau nelabai kiltų ranka pirkti vel papigiai,belekokius.:)Todėl dabar vairuojant,saulė tikrai neakina:)

    RakolinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Patarčiau pirkti užpatentuotus su garantija (su chameliono stiklais) ir tik gerame salone.
    Nuo papihiai perkamų ,kaip eilinę buitinę prekę belen kur rizikuojate ir rimtai pagadint regėjimą.
    O kad jį pagadint,tokius užtenka ir vieną sezoną panešiot.Labai daug yra atrodančių ir labai mandrai,bet deje gaminami iš kenksmingo plastiko, ar iškreipiančio vaizdą stiklais,kur nėra jokio regėjimo epicentro.

    Anonimas

  2. 2

    retai nesioju saules akinius perku nebrangius apie 50lt, bet zadu sia vasara apsirupint normaliais is optikos. vyrui esu padovanojus is optikos saules akinius uz 350 su akcijom atrakcijom, tai nesioja treti metai, ir tikrai kokybiski, uz tai gal ir susigundziau, kad ir man reikia :) tik galvos skausmas, kokius, kokio modelio pirkt kad po metu ar dveju nebeatrodytu juokingai..

    Anonimas

  3. 2

    Paskutinius akinius pirkau is savo parduotuves, kurioje dirbu, kainavo apie 200lt, taciau as pirkausi su darbuotojo nuolaida - uz puse kainos. Tikrai geri, su uv fitrais, issamiai aprasyta buvo, kiek nuo ko saugo ir tt... Dziaugiuosi pirkiniu ir ji tausoju. Daugiau gyvenime nepirksiu is turgaus ar gatves prekeiviu. Tik is patikimos parduotuves arba optikos.

    Vita_321

  4. 2

    Pirkome šiemet optikoje, vienus akinius perki, kiti nemokamai, tai išsirinkome akinius už 220 lt. Polaroid, kitus gavome nemokamai, tai gautųsi už akinius po 110 lt.

    iinnggaa

  5. 1

    mes su vyru praita vasara nusipirkome turguje akinius nuo saules spec,vairuotojams uzmokejome uz abieju akinius 120lt nueje i optika jie niekuo nesiskire nuo tu brangesniu optikoje (ejome specialiai patikritnti nes moteriske pardavinesjusi situos akinius pati siule nueiti i optika pasitikrinti)

    Lafe

  6. 1

    sveika, sau tokiems daiktams niekada negailime pinigėlių, dabar buvo akcije optikoje, vienus perki vieni nemokami tai nusipirkau vardinius akinukus uz 395lt, tikrai labai geri ir išvaizdus. o vyras gavo uz tokia kaina issirinkt kokius nori vyriskus nemokamai.

    coliukexxxx

  7. 1

    perku vardinese orginaliose parduotuvese italijoje, tad zinau kad nepsiriksiu niekada, nes nuo pigiu, nekokibisku, ar piratiniu akiniu labai skadeti galva pradeda, suktis jauciu iskarto po 10 minuciu dideli nuovargi akiu, tad geriau sumoku daugiau bet zinau kad gera preke turiu, kaina nuo 200€ iki 400€

    svetur

  8. 1

    turiu Gucci firmos,pries kokius 5m pirkausi gyvendama Londone.Mokejau tuomet beveik 200svaru,atgailejau,bet norejau geru akinuku-iki siol tarnauja puikiai! tikiuosi dar bent tiek tarnaus. Tada galejau sau leist nusipirkt,LT 800-900lt uz akinius nemokeciau, kisene neisnestu..

    safariE

  9. 1

    as akiniu nesureiksminu, man tai labiau kaip ivaizdzio detale. Galeciau moketi iki 100lt , bet ne daugiau. Vyras buvo padovanojes chanel akinukus, geri, ilgai tarnavo, bet as neleisciau tiek pinigu akiniams. visai neseniai nusipirkau drabuziu parduotuveje stilingus akinukus, mokejau 40lt, esu patenkinta.

    kvapni_feja

  10. 1

    turguj pirkau,uz 25lt,siaip as nemegeja nesioti akinius nuo saules

    ruta26