• 4ats.

    kiek kainuoja i menesi aukle is lietuvos, kuri atvyktu gyventi i namus?

    Noreciau suzinoti kainas aukliu is lietuvos, kadangi ieskau aukles savo vaikams kuri turetu gyventi su mumis, tikslus darbas butu priziureti vaikus ir tvarkyti namus, kelione, maistas, gyvenimas nekainuoja, tad koks atligis yra jei ieskociau lietuvoje?

    sveturTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Lietuvoje kaina tikrai mažesnė ir čia auklės negyvena šeimose,kaip suprantu Jūs užsienyje gyvenate,sakyčiau ne mažiau kaip 3-4tūkst.lt.visgi žmogus nebeturės savo asmeninio gyvenimo,o ir dirbti reikės kasdiena?Žiūrint kiek darbo valandų,kiek išeiginių.
    Mano pažįstama važiavo į angliją lietuvių šeimoje dirbti aukle,darbas 24h per parą,prie vaikų keliesi net nakti,darbais apkrauta net atsipūsti neturėdavo kada,maisto gaminimas tris kartus dienoje,du vaikai maži abu pamaitink,aprenk,žaisk,į lauką išvesk,lyginimas,skalbimas,šveitimas,gėlių priežiūra,vos du mėnesius ištvėre,pabėgo.

    emiliukas

  2. 3

    Jei gyvenate užsieny,pvz UK. Tai bent jau man siūlė 500EUR į rankas. Bet apgyvendinimas ir maistas būtų buvęs nemokamai.

    Aš nesutikau.

    Pabuciuok

  3. 1

    Paduokit skelbimus tokį ir kitokį variantą. Paduokit iš anksčiau ir matysite situaciją. Galėsite rinktis, bus laiko apsvarstyti kuris variantas jums priimtinesnis, ir apsispręsti

    Pabuciuok

  4. 1

    Taip ieskau aukles ir tuo paciunamu seimininkes, kuri man tvarkytu namus, lygintu ir visa kita, maisto gaminimu nereikia rupintis, nes tai musu su vyru pomegis, yra du mazi vaikuciai kuriuos reikia priziureti, kartu visur vaziuoti, keliauti, na agentura uzsienyje man siulo patyrusius asmenys toje srityje uz 1200€, mano drauge padavusi skelbima lietuvoje pasiule 600€ i menesi, surado labai daug norinciu dirbti moteru is lietuvos, tad nebesuprantu tu kainu, jei tokios kainos lietuvoje, tad noreciau pasiimti dvi moterys viena aukle o kita namus tvarkytu, tad renkuosi dabar, ir svarstau imti is agenturos ar is lietuvos... Tad informuojuosi siu momentu, nes po menesio laikotarpyje noreciau rasti...

    svetur