• 13ats.

    is kur atsiranda vaikai

    nuo keliu metu savo vaikams papasakojote apie lytini gyvenima, kaip pasakyti dukrai is kur atsiranda vaikai, na aisku zino kad is momos pilvo, bet kaip jie ten patenka ir kaip is ten iseina, neisivaizduoju kaip papasakot, o internete nieko nerandu

    ingac6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As ir sutinku kad nepasakoti jog kopustuose rado ir nepasakot kaip bitute apvaisina gelytes.Toks vaikas jau supranta viska ir reiktu papasakot beveik viska.

    Ermita

  2. 3

    as irgi pritariu,kad svarbiausia nekur pasaku,sakyt kaip yra..kad tetis myli mama,ir is dideles meiles gime dukra:))

    bantukas

  3. 3

    na ir nieko ten gero neparayta, uzduotas tas pats klausimas ir viskas

    ingac

  4. 2

    tokio amziaus manau jau reiketu beveik viska atvirai papasakot,gal ne visai iki smulkmenu,bet..tokie jau suranta ir kas tas seksas,ir kitus dalykus..tik reikia rasti tinkama pradzia,nuo ko pradet..o gal pati atsiseskit ir paklauskitka apie tai zino,kad tik nenustebtumet :)jau geriau paciai graziai paaiskint,nei kad is interneto prisigaudys visko..tiesiog,pasakykitkad kai du zmones myli vienas kta,jie kartais ir mylisi,o tada tetuko seklytes keliauja pas mamyte ir ten uzsimezga nauja gyvybe..svarbiausia paaiskint vaikams,kad seksas ne vien malonumas,bet ir didele atsakomybe,kad negalvotu kuo anksciau isbandyt,pasakot apie apsisaugojimo priemones-palaipsniui viska..nors 12 metu as jau nevadinciau vaiku,cia jau paauglyste, todel geriau is anksto apsviest, nei po poros metu sulaukt naujienu kad mociute tapsit.nebelabai yra ka slept nuo tokio amziaus,viska jie labai gerai supranta.

    safariE

  5. 2

    as cia turejau omeny ne maziuka vaika, o jau 12 metu

    ingac

  6. 2

    Kol dar nedideli vaikai, bet jau tuo domisi, gal jiems uztektu tik pasakymo, kad tetis mamai i pilvuka idejo vaikeli, nes jie vienas kita labai mylejo. Jis ten ten pagyveno, kol uzaugo, o ligoninej ji is pilvuko iseme.
    Daznai nedideliems vaikams svarbu gauti su atsakyma, o i detales jie nesigilina. Gilinasi vyresni, bet jiems greitai ''padeda'' viska suzinoti draugai, aplinka, jie tada pas tevus tiksinasi arba ne...

    Vita_321

  7. 2

    nuo kokiu 4m vaikai patys jau domisi tokiais dalykais,kad kaskuom skiriasi mergaites ir berniukai.Svarbiausia nekurt pasaku kad kopustuose ar gandras atnese

    sandi

  8. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/7072/is-kur-atsiranda-vaikai

    ruta26

  9. 1

    Labai keista kad 12 metu vaikas klausia tokiu klausimu, manau jie jau patys viska zino( pati auginu tokio amziaus dukra). Yra tokia knyga paaugliams nuo anciuko iki gulbes ar kazkaip pan. vadinas, ten viskas labai aiskiai aprasyta apie vaikus, menesines, paauglystes nuotaikas ir t.t.

    renaciuks

  10. 1

    Kolkas mano dukryte 3m8men zino,jog tevelis ir mamyte labai vienas kita myli ir is tos meiles atsirado ji ir brolis,kolkas mano nuomone tiek uztenka.

    Bosiene